Togtur: Tim gør det igen!

Outfit of the day #362

dOutfit of the day #362Outfit of the day #362Outfit of the day #362Outfit of the day #362Adlinks:
H&M blouse (HERE) – Vero Moda shorts (HERE & HERE) – Marc by Marc Jacobs bracelet – DKNY “gansevoort” bag (HERE) – Glamorous sandals (HERE)

Jeg har lovet en masse Samos-indlæg og jeg tænkte, at vi lige kunne starte med et outfit derfra. Dem var jeg nemlig god til at huske at få taget dernede, så jeg har nogle stykker “med hjem”. Toppen fra H&M nappede jeg i butikken her i Odense lige inden vi tog afsted – der var ret få tilbage. Den er fra Trend og ret så stor i størrelsen. Jeg har en str. 38 på her og jeg kunne uden tvivl også have passet en 36. Og så fik jeg leget lidt med flet på ferien… der kommer faktisk flere outfits, hvor garnet er flettet på sjove og underlige måder 😉 Lige nu ligger der også et billede på min instagram af en flettet frisure som jeg lavede dernede. Har I links eller tips til fede (og måske lidt nemme, hvis man er nybegynder) frisure med flet?

Bella photobombede i øvrigt ofte mine outfits på Samos. Lige denne gang resulterede det faktisk i nogle fine billeder, som I lige får her nederst. Jeg elsker hendes kjole!

I promissed you guys a lot of pictures from my vacation on Samos, Greece. I’m gonna start with an outfit from my holiday. The blouse is new, from H&M – I bought it in my hometown just before I left for Samos. Do you like my braids? I played around with braids a lot on my trip.

Outfit of the day #362Outfit of the day #362“Kom så, moooaarr!” – Bellas kjole er fra MarMar her

bloglovin

16 kommentarer

 • Charlotte

  De shorts dér er altså super fine!
  Hvis bare man selv købte dem, da de var tilbage i sin størrelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   De røg også bare VILDT hurtigt, da de kom online! De har været et hit hos mange 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Jeg ved ikke, om du kender http://www.barefootblonde.com, men på hendes blog, youtube-kanal og instagram lægger hun billeder og videoer op af de fineste frisure, som oftest byder på flet af den ene og den anden slags 🙂

  Og hvor er Bella bare super sød, altså!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du godt ud 😉 Men er den blå? Håber at der er flere tilbage når jeg skal forbi byen i morgen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Der var kun to tilbage, da jeg købte. Begge str 38. Men måske har de fået flere hjem! Og den er helt hvid 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvad str er dine shorts? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åh M eller L – kan jeg faktisk ikke huske. Mener det var en L.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med det sidste billede, og jeg synes ærlig talt, at fletningen er rigtig godt gået 😀 Jeg kæmper stadigvæk med at lave en fransk fletning – på andre, hehe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åh tak Dina! Jeg er også stadig i begynderfasen, hvor jeg øver mig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du smuk! Er vild med toppen! Og Bella, hun ser da for skøn ud i den fine kjole! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fint sommeroutfit 😀 Toppen er så fin, har jeg også selv haft kig på 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Julie! Den top er også blevet et hit hos mig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Jeanett tippede om denne smukke bluse fra H&M Trend på hendes blog måtte jeg altså afsted mod H&M og have en med hjem. Og det var da godt jeg kom afsted med det samme – der var kun to tilbage, så jeg snuppede den i 38. Den er rimelig oversize i det. Er vild med måden den falder på og så er den altså i lækker kvalitet. Generelt er jeg ret tilfreds med trend – de laver nogle lækre ting. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] og er købt til fuldpris, men det gør ikke noget for den er altså pæn. Jeg så den først hos Jeanett og efter der blev jeg altså nød til at eje den. Jeg har fået utrolig mange komplimenter for den […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Togtur: Tim gør det igen!