Outfit of the day #365

60% på Ganni

60% på Ganni
Adlinks:
1/ Blå kjole HER   2/ Nederdel HER    3/ Silkekjole HER   4/ Grå kjole HER

Inden I alle sammen forsvinder ud i den dejlige sommerdag (jeg skal selv spise frokost i solen med hende her), så vil jeg lige tippe jer om, at ASOS holder et hurtigt flash sale på Ganni. Der er op til 60% på de fleste ting (og resten er der omkring 50% på) og da jeg ved, at mange af jer jagter Ganni på udsalg, så ville jeg lige dele det med jer. Der er også mange gamle styles imellem – et godt tip, hvis nu I har jagtet fx. en bestemt kjole fra en ældre sæson. Jeg har selv lige snuppet denne nederdel, som er fra sidste efterår og jeg ville også have nappet den her, hvis den var i min størrelse.

Deres Ganni flash sale varer kun til i lørdag morgen kl. 9.00, så man skal shoppe tingene nu, hvis det er!

I finder hele udsalget HER

The summer has finally come to Denmark, but before everyone runs out to enjoy the weather then I wanna let you know that ASOS is having a flash sale on Ganni. It only lasts until tomorrow (Friday) at 9:00 CET. I bought this skirt. You’ll find the sale HERE.

bloglovin

3 kommentarer

 • Luna

  Hej flotte Jeanett med den gode smag, der frister liiiiidt for meget til tider 😉 Tak for Ganni-tip. Hvis du forresten på noget tidspunkt har lyst til at sælge din gule Hemingway-kjole må du endelig sige til! Den leder jeg med lys og lygte efter. Go’ sensommer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åh du er sød, mange tak 😘 Det skal jeg huske, men den vil jeg helst ikke af med. Den er en storfavorit af mine 👌

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Luna

   Forståeligt, men tak for svar 😉 Jeg fortsætter min jagt!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #365