Kender du et klubhus, som trænger til en makeover?

12 fede vinterjakker

12 fede vinterjakker12 fede vinterjakkerAdlinks:
1/ ASOS HER   2/ ASOS HER   3/ ASOS HER
4/ 2NDDAY HER   5/ ASOS HER   6/ ASOS HER
7/ ASOS HER   8/ ASOS HER   9/ Soaked in Luxury HER
10/ Oasis HER   11/ ASOS HER   12/ Paisie HER

Jeg køber ikke nogen ny vinterjakke i år, da jeg stadig har den, som jeg købte sidste år (se billedet nederst i indlægget). Og jeg er stadig mægtig glad for den. Det er et af mine bedste jakkekøb nogensinde! Den er fra ASOS og de har faktisk lavet præcis samme jakke igen i år – bare i nye farver: camel (nr. 3), mørkegrøn (nr. 2) og en lidt mørkere grå end min (her). Jakken er utrolig flatterende og rar at have på. Desuden er den høje krave både pæn og praktisk. Hvis jeg skulle købe jakken i år, så ville jeg nok tage den i den flotte grønne farve og style den med et bordeaux halstørklæde og sorte ruskindshandsker.

Hvis jeg skulle købe en anden jakke (det gør jeg dog ikke), så ville jeg være ret så fristet af nr. 4 fra 2NDDAY. Hold.op den er lækker – og har helt lyst til at spise den lækre farve! Ellers er jeg også ret vildt med dip-dye effekten på nr. 1. Det er ret pæn, men nok en jakke man er træt af efter en enkelt sæson.

Skal I have ny vinterjakke i år?

12 fede vinterjakker

I’m not looking for a wintercoat this year because I still have this grey coat that I bought last year on ASOS. They actually just remade it in new colours here and here. I really like no. 4 from 2NDDAY though. I want to eat that colour!

bloglovin

2 kommentarer

 • Julie

  Har du din jakke i asos tall, eller bare den almindelige?
  Tak, for fantastisk inspiration. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Yes, min er tall 🙂 og tusind tak, jeg er glad for at jeg inspirerer

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kender du et klubhus, som trænger til en makeover?