Kreta-ballade ala Instagram

Lyserød efterårs-update af boligen

Lyserød efterårs-update af boligen
Adlinks:
1/ Ellos reol HER   2/ By Lassen lysestage HER   3/ House Doctor lysestage HER   4/ Ellos lammeskind HER
5/ Ellos sengetæppe HER   6/ Menu ur HER   7/ Ellos vase HER   8/ Ellos lysekæde HER

Okay, vi starter lige alle sammen med at love hinanden, at INGEN fortæller Tim om dette indlæg. Ok? Han får en mindre anfald, hvis han ser farvepaletten i collagen 😉 Jeg har dog ikke tænkt mig, at alle de lyserøde items skulle være i samme rum og uret er jeg slet ikke sikker på skal her hjem.

Hver eneste efterår sker dette: jeg får lyst til at friske boligen lidt op. Jeg tror, at det sker, fordi jeg ved, at vi nu skal tilbringe det næste halve år indenfor. Jeg har allerede købt et eksemplar af reolen og planlægger, at der skal to mere til. De har erstattet nogle store brune, tunge reoler med dvd’er i. Nu er der lyst og lækkert, og de skal fyldes med bøger i stedet. Nogle af jer så måske billedet af den første på min snap i går? (missjeanett). Lysestagen fra By Lassen har jeg også lige købt og den står så fint ved siden af den med fire lys, som I kan se her. Nu mangler den bare lidt patina, så den ligner den anden. Lammeskindet er jeg helt syg med og nu hvor Tim har nedlagt veto med en sart lyserød sofa, så kunne det være min måde at få lidt lyserød ind i stuen på?

Køber I også nye ting til boligen nu her eller er det ikke årstidsbestemt?

Every year when it turns fall I feel the need to update my home with new stuff so it feels cosy. Maybe it’s because I know that I’m going to spend a lot of time indoor the next six months? I’ve already bought no. 1 and I’m planning on buying two more. The kubus candleholder has also already found it’s way to my living room. And now I’m really in love with no. 4!

bloglovin

8 kommentarer

 • Jeg er VILD med den reol! Min kæreste og jeg løber snart tør for hyldeplads til bøger, og ingen af os orker tunge, store reoler, men denne her er jo skøn, og ville endda passe perfekt ind i indretningen. *bookmarked* 😉

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Den er også vildt pæn i virkeligheden fyldt med bøger! Jeg skal snart lige have bestilt en mere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvilken kvalitet er reolen i? Er det sådan metal eller hvordan?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Min kæreste og jeg drager snart en måned til Asien, så det er pt det mine penge bliver gemt til, men hvis jeg havde en stor pose penge, ville jeg købe alle de fine lyserøde ting. Elsker stort set alt i netop lyserød.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det lyder altså heller ikke dårligt med den rejse! Det gad jeg godt 😉 Men ja det lyserøde her er såååååååååååååå pænt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] sidste indlæg, som jeg lavede om lyserødt til bolig (her), gav mig lidt blod på tanden og jeg gik på jagt efter […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Ihh, jeg er blevet helt forelsket i den fine reol, og jeg er helt sikker på den ville passe så godt i min stue. Men nu virker linket desværre ikke længere – hvor kan jeg få den skønne reol?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kreta-ballade ala Instagram