Bellas første biotur

Motivation og træningsmakker: at træne med en veninde

Motivation og træningsmakker: at træne med en veninde Mig og Ann-Sophie i FitnessDK

I dag vil jeg tale lidt om motivation og hvordan man holder den, når man er gået i gang med at træne. Motivation kommer egentlig i mange forskellige former, for mig. Det er ikke en ting alene, som gør forskellen. Når jeg ser resultater, så bliver jeg motiveret. Når andre nævner, at de kan se der sker noget (det betyder også jer!), så bliver jeg motiveret. Når jeg selv bliver ked af over, hvordan man tager sig ud i et bestemt stykke tøj, så bliver jeg motiveret. Ja, der er flere ting som kan sætte fut i mig, når det kommer til træning. En af de ting, som gør at jeg fortsat kommer afsted til træning, er når jeg træner fast med en veninde. I efteråret trænede jeg med min veninde Ann-Sophie, som jeg lærte at kende, da jeg var hos TV 2/FYN. Det gik også rigtig godt og gav virkelig gode resultater, som I kan se i indlægget her.

Til nytår havde jeg flottest mål siden jeg fødte Bella. I det nye år startede jeg job og dermed kantineordning og mindre overskud til træning. Der gik derfor længere i mellem at jeg kom afsted og samtidig meldte min veninde sig ud af vores træningscenter. Det gjorde at der begyndte at gå endnu længere mellem at jeg kom afsted og til sidst endte jeg med en pause på næsten 2 måneder uden træning. Dumt. Men det gik op for mig, hvor meget en fast træningsmakker egentlig havde gjort for min træning. Nu er vi igang igen, da jeg med mit FitnessDK ANYTIME abonnement må tage en ven med gratis hver eneste gang, når jeg træner i fitness. Det er virkelig smart og Ann-Sophie har heller ikke kunne sige nej til at træne gratis med mig 😉 Hver gang vi træner sammen, så sætter vi et kaloriemål, som vi skal nå inden vi må tage hjem. Vi aftaler hvilke styrketræningsmaskiner vi vil træne på den pågældende dag og vi tager hensyn, hvis en hellere vil løbe lidt længere, mens den anden hopper på en stepmaskine. På de maskiner, hvor åndedrættet tillader det, snakker vi selvfølgelig og får samtidig vendt verdenssituationen.
Vi har fået gang i den fælles træning igen og det gør bare, at vi oftere kommer afsted. Når man træner alene, så er det kun mig selv, som jeg skal overbevise om at droppe træning en dag. Når man er to, så bliver det pinligt, hvis man altid er den som foreslår hygge fremfor træning. Og vi vil jo også gerne begge afsted!
Det smarte ved abonnementet er også, at det skal ikke være den samme ven man har med. Hvis jeg en dag har lyst til at tage min søster, en anden veninde eller Tim med, så gør jeg bare det. Der er endda et legerum i mit FitnessDK center, som vi kan sende Bella ind i, hvis min træningsmakker en dag skulle hedde Tim 😉
Træner I med andre eller vil I helst træne selv?

Min forløb med FitnessDK lakker mod enden (jeg fortsætter dog selv med at træne der, så sig hej, hvis I ser mig 😉 ). FitnessDK har gjort, at jeg har fået øjnene op for holdtræning. Noget som jeg ellers altid har hadet. Jeg er stadig ikke fan af hold som zumba og stram op (det klinger bare lidt “mormor” i mine øre), men jeg er bidt af yoga og kan slet ikke forestille mig ikke at dyrke det. Jeg skal også have prøvet BODYcombat og så krydser jeg fingre for at de får BODYjam i mit FitnessDK center snart. Desuden ligger mit nye center meget tættere på mit hjem, og det kan jeg mærke også gør, at jeg har nemmere ved at komme afsted.
Jeg har trænet der i lidt over halvanden måned og på den har jeg tabt 2 cm om maven, så jeg nu kun er 1 cm fra at have de samme mål, som jeg havde ved årsskiftet. Jeg glæder mig til at den sidste centimeter ryger, fordi så er jeg “status quo” og kan komme videre med at tabe flere. Mit mål er 6 cm mere om maven i forhold til mine mål nu. Det kan jeg sagtens og VIL.
I kan læse mere om mit FitnessDK ANYTIME abonnement HER (fri træning, hold-booking før andre, træn med en ven gratis, spa, gratis fedtmåling og meget mere!).

Hvordan holder I gang i motivationen? Resultater? Mål I sætter jer? Lad mig endelig høre, da vi måske kan inspirere hinanden med måder at holde gang i træningen på.

Indlægget er sponsoreret af FitnessDK

I love working out with a friend, because we keep each other motivated and make sure that we actually go to the gym. We set goals each time we work out together and chear each other on. We work out at FitnessDK.

bloglovin

2 kommentarer

  • Jeg elsker virkelig body combat og kan virkelig mærke hvor meget min krop har ændret sig siden jeg startede. Hej mavebøjninger! Dèt er virkelig en kæmpe motivation for mig.
    Og så har jeg et mål på -15 kg. Har smidt de 7,5 siden 1. Juli 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Sådan! Det er da mega godt gået! Jeg skal også snart have testet det der BODYcombat!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bellas første biotur