Postkort fra London

Lækker og billig efterårskjole

Lækker og billig efterårskjoleAdlinks:
Kjole fra Fashion Union HER

Lige inden jeg smuttede til London, nåede jeg at klikke denne kjole fra Fashion Union hjem. Jeg faldt over den på ASOS og kunne ikke modstå, da jeg så prisen – under 300 kroner! Mine forventninger prøver jeg lige at holde lidt nede, indtil jeg har haft den mellem hænderne, men hvis den er god, så er det godt nok et kup og så skal jeg muligvis have den i den anden farve. Jeg tog min i camel, da jeg nærmest intet har i den farveskala (tro det eller lad vær!) og det er bare en af de mest trendy farver her til efteråret. Jeg elsker kjolens “contour” effekt via syninger i siderne. De kunne godt medvirke til at kjolen er ekstra flatterende. Jeg glæder mig til at hente den på posthuset, når jeg kommer hjem!

Hvis I vil have fat i en utrolig pæn og billig efterårskjole, så kan den købes i begge farver HER

Just before I went to London I bought this dress from Fashion Union on ASOS. I love the “contour” effect on the sides and it’s so cheap! I bought it in camel. It’s available right here.

bloglovin

5 kommentarer

 • Stine

  Hej Jeanett.
  Jeg har flere gange, og nu her, oplevet at dine affiliate links ikke virker via iPhone – det virker til den aldrig kommer over til fx ASOS, men bliver på den side den går via før – kan det passe? Det er ikke en kritik af affiliate, jeg synes det er en så fin måde at give bloggere en smule for at de gider viser et produkt på bloggen 😉 KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luna

  Uhh, ville meget gerne lige høre update når du modtager den! For hvis kvaliteten er i orden, tror jeg da også lige jeg skal have den hjem 😉 Nyd London.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej, har du fået prøvet denne?
  Jeg overvejer stærkt at købe den, men vil lige høre hvad du synes efter at have haft den i hænderne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Yes, den er rigtig fin og lækker til prisen. Dog er den lidt kort på mig (men jeg er også 180 cm), så jeg kommer til at bruge den som en lang strik, ikke som kjole. Den høje hals er helt vildt pæn på!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort fra London