Min nyeste ordre hos ASOS

Postkort fra London

Postkort fra LondonMig i strik fra ASOS (HERE), jakke fra ASOS (HER), tørklæde fra Besos (HER), solbriller fra Ray-Ban (HER), nederdel fra ASOS (HER), støvler fra Missguided (HER)
Bella i jakke fra Mini A Ture (HER), jeans fra NameIt, sko fra Pom D’Api

Bella er vild med Londons mange parker og vi har allerede tumlet rundt i flere af dem. Vi ankom til London i forgårs, hvor vi boede på dette hotel LIGE ved Hyde Park. Det var super fint, rigtig venligt personale og fine, store værelser med kæmpe (!) senge og egne store badeværelser (jeg kan på ingen måder arbejde med fælles toiletter/badeværelser på gangen. Sorry, hvis det får mig til at lyde snobbet, men det kan jeg bare ikke).

Vi er så uheldige, at Bella har haft småfeber lige siden vi landede. Jeg tror, at det skyldes en kindtand der er ved at komme op. Hun har nemlig, flere gange, klaget over ondt det samme sted i munden, hvor jeg også kan mærke en lille kindtand der truer med at komme op. Hun er egentlig frisk nok i løbet af, men bliver hurtigere træt end normalt og har også taget længere middagslure (og hun var ellers begyndt at springe den helt over flere dage om ugen). Natten er ikke sjov. Hun vågner 5-6 gange i løbet af natten, er meget varm og pylret. Vi har prøvet at give hende lidt panodil junior, men det hjælper meget lidt. Jeg håber, at hun snart har det bedre, fordi det er synd for hende, hvis hun ikke er på toppen hele ferien.

I går tog vi til Oxford og her er vi lige vågnet i deres hus inde i byen. Den ene af vores venner har i dag taget fri fra job (han arbejder på det kendte universitet i byen og forsker i kræft. Hvor sejt er det lige?) og vil vise os rundt i byen i dag. Vi skal se noget af Oxford University, som skulle være ret smukt og så skal jeg shoppe et par sko i Primark, da det åbenbart var overkill kun at tage lange støvler med på ferien – jeg sveder hele tiden! Så nu skal jeg se om de har et par billige loafers eller ballerinaer. Det plejer de godt at kunne klare, Primark 😉 Vi har også snakket om et museum, men det hele handler lidt om, hvordan hende Bella har det i løbet af dagen. I aften bliver vi rigtig mange til middag her i huset. En af vores andre venner arbejder også på universitet (forsker i økonomi – seriøst, vores venner er så seje! Jeg blogger bare. De kurerer kræft og fikser finanskrisen), så han kommer over til middag i aften. Vi kender alle sammen hinanden hjemmefra, så det er ret hyggeligt med en reunion. Vores venner bor sammen med et canadisk par, så de er også med. Det bliver hyggeligt!

I morgen tager vi tilbage til London, hvor vi skal nyde et par dage inden vi på søndag lander i DK igen. Jeg opdaterer snapchat ret meget, så find mig derinde under brugernavnet missjeanett
Instagram bliver også opdateret HER – bl.a. tippede jeg om fantastisk burger her i Oxford i går aftes.

Hav en skøn dag!

We arrived in London on Tuesday and yesterday we travelled to Oxford where we’re visiting friends until tomorrow. Then we have two days in London before going home on Sunday. Yesterday we stayed at this hotel in London – and I can highly recommend that one. It’s right at Hyde Park and Lancaster metrostop, staff is friendly and the rooms are big compared to London standards. Today our friend is showing us around in Oxford.

bloglovin

1 kommentar

  • Oh wauw, Oxford! Det er bare et af de der steder. Et af de der steder, som er så episke (på den oprindelige måde), atman af og til nærmest begynder at tvivle på, hvorvidt det er ægte eller ej. Sikke en oplevelse! Vildt 🙂

    // http://www.moonlitmadness.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min nyeste ordre hos ASOS