Bella befaler: November

OOTD #387: Vinterpasteller og nemme krøller

OOTD #387: Vinterpasteller og nemme krøllerOOTD #387: Vinterpasteller og nemme krøllerOOTD #387: Vinterpasteller og nemme krøllerOOTD #387: Vinterpasteller og nemme krøller
Annoncelinks:
ASOS knit (HERE) – Zara skirt (HERE) – H&M bag (similar here)
Ottoman Hands ring (HERE) – Ottoman Hands bracelet (HERE) – Ganni shoes (HERE)

Jeg kunne simpelthen ikke sove i nat, så jeg tillod mig selv at sove længe hertil morgen. Men klokken lidt i ti blev jeg vækket af postbuddet – det bliver en sprød december her på bloggen, så er det sagt 😉 Der var et lille sneak peek på min snapchat i går (I kan finde mig under missjeanett derinde). Jeg fortæller jer mere i weekenden!
Outfittet er fra sidste uge og ja, jeg har bare ben. Jeg gik dog ikke rundt udenfor sådan (altså, udover at få taget disse billeder til jer!), da det var en dag, hvor vi spiste sammen med nogle gode venner hjemme hos os selv. Jeg skulle derfor ikke ud af huset og når jeg er hjemme, så har jeg aldrig strømper på. Heller ikke om vinteren. Jeg har det bedst i bare fødder, haha. Strikken har I set før, nederdelen købte jeg på Kreta og skoene er de der fra Ganni, som er på evighedsudsalg HER. De fås stadig her til vildt billige penge. Tasken er ret gammel, men den her minder meget om.
Mine krøller har jeg lavet med dette wave-jern fra HH Simonsen. Det er super nemt og tager virkelig få minutter!

I aften skal jeg sidde klar til det sidste afsnit af 3. sæson af Gift ved første blik. Jeg elsker det program og håber, at der kommer mange flere sæsoner endnu. Jeg kunne dog godt tænke mig, at deltagerne gik lidt mere all-in, som de gør i USA. Der finder de for eksempel helt nye lejligheder sammen, så ingen føler sig som “gæst” hos den anden. Så mener man det seriøst! Og jeg tror lidt, at det er det de danske deltagere mangler. De ser det lidt som en date og tager det ikke så tungt, at de faktisk bliver skilt efterfølgende. Hvem tror I bliver sammen i aften? Jeg har kigget i min spåkugle og kommer med mine tre bud lige HER, hos de seje Girls on Film-piger. I morgen får I min reaktion på udvalget – på samme blog.

Yes, my legs are bare and it’s winter. But I wasn’t going outside that day (except for taking these pictures) and I always have bare feet when I’m at home – even when it’s winter. You have seen the knit before, the skirt’s from Zara, the shoes from Ganni here and the bag is old, but this one looks like it. Tonight I’m gonna watch the last episode of “Married at first sight” and I’m eager to see who stays together. Do you have that show in your country too? It’s an Danish “invention”.

bloglovin

16 kommentarer

 • De er så fine de sko! Håber det der evighedsudslag holder lidt længere, så jeg måske kan snuppe dem i januarudsalget! 🙂

  Glæder mig sådan til at se finalen. Kunne ikke se det i sidste uge (må lige snuppe det i løbet af dagen), så ved ikke hvem der står hvor, men håber på evig kærlighed mellem dem alle, haha. Pladderromantiker xD

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Haha det gør jeg også, men tror desværre løbet er kørt for det ene par. Er i tvivl om det andet og det sidste tror jeg helt sikkert bliver sammen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Hvor ser du bare fantastisk ud i det outfit!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jo

  Så godt at se dig smile på outfitbilleder! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J.S.

  Pift pift. Du er saftsusemne køn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra D.

  Så fin sammensætning af farver, og flotte krøller 🙂

  Jeg er også vild med Gift ved første blik og glæder mig vildt til finalen i aften, jeg er stensikker på Randi og Niels forbliver gift, de er bare så gode sammen! 🙂 Line og Michael tror jeg også på, men jeg er lidt mere i tvivl med dem. Lene og Poul bliver selvfølgelig skilt, det var da det værste match ever! Gad godt se hvad ekperterne tænke da de satte dem sammen, de er jo vidt forskellige, og Poul er da en klaphhat: umoden, konfliktsky og virker slet ikke klar til at være i et seriøst forhold efter min mening,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille DH

  Yessss, glæder mig til at læse dine kommentarer imorgen:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig nogle gode billeder af dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hot mama!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sibyl

  Nice

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bella befaler: November