Farvel Bloggers Delight

10 ting jeg vil lave i januar

10 ting jeg vil lave i januar

Jeg endte med at blive rigtig glad for den liste, som jeg lavede i december (her) over ting, som jeg gerne vil lave den måned. Den fungerede både som en “to do” og som inspiration. Derfor vil jeg fortsætter med “konceptet” og i en måned som januar kan man især godt bruge inspiration. Jeg tror, at den, sammen med november, er mine to “least favorite” måneder på hele året. Jeg nåede ikke det hele på decembers liste – fx. ikke nr. 10. Men til gengæld fik jeg virkelig opfyldt nr. 7, haha!

I januar vil jeg gerne…

 1. … få afleveret det der tøj til genbrug, som jeg ævlede om i sommers (her) at jeg ville. Der er lige åbnet en genbrug 100 meter fra vores hjem med kontainere til aflevering. Slut med dårlige undskyldninger!
 2. … få samlet den kommode vi gav hinanden i fælles julegave (plus et par andre ting). Eller, i det mindste sætte Tim igang 😉
 3. … ditto sætte Tim igang med at få flytte en lampe fra stuen og ud i mit workspace. Han er ikke nogen speciel stor handymand, men samle IKEA møbler og ting med elektricitet er han god til 😉
 4. … være sneet inde mindst en gang. Kom så vejrguder!
 5. … spise sundere og dyrke mere motion igen. Ikke fordi det er januar eller nytårsforsæt, men fordi jeg faldt lidt af på den i december. Op på hesten igen! Vi skal også have skruet ned for take away igen – både for pengenes skyld, men også for sundhed.
 6. … få blogget mere om rejser. I er vilde med det og jeg elsker det endnu mere!
 7. … skrive første klumme til min nye klumme for Ugeavisen. Min økonomiklumme i samme avis er stoppet og jeg skal i stedet nu skrive om mode og shopping – med Odense fokus til tider. Jeg er i hver 6. uge.
 8. … følge ekstra godt med på Mitodense profilen lige HER i denne uge, da Tim har overtaget den. Jeg laver sikkert nok en guest apperance også 😉
 9. … fylde huset med hyacinter. Det er sæson og de dufter så skønt (og er ret billige!). Når de er afblomstret, så sætter jeg dem ud det samme sted i haven, så om et par år, så har jeg en hel hyacintlund under mit hasselnøddetræ.
 10. … arbejde på café mindst en dag om ugen. Jeg er mere produktiv, når jeg sidder ude end hjemme. Desuden er det rart at komme lidt ud af huset og faktisk blive tvunget til at tage tøj på 😉 Når man er selvstændig, så kan dagene hurtigt flyde meget sammen.

I love making lists so I made one with the things I wanna do in January. I would love to work more from cafés and not as much from my couch. I’m gonna write my first piece for my new column in Ugeavisen Odense and I want to fill my house with as many hyacints as possible. It’s the season, the smell fantastic and they’re so cheap! You can see my list for December here.

bloglovin

10 kommentarer

 • Anne

  Haha, jeg læste det som om, at du rent faktisk ville arbejde på caféen.. Syntes ikke helt det passede overens med, hvad du skrev mht økonomi forleden 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Haha! Nej nej, bare sidde der og arbejde med bloggen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jesse

  So in love with your post.Beautiful!They are all great.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tim Vermund

  Hey!! Jeg er faktisk ret god til det med lamper og EL!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, det er da det jeg skriver, din tosse 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie W A

  Jeg vil også sne inde!!! Jeg krydser fingre sammen med dig! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  De fine glaskrukker til hyacinter, finder du dem nogle bestemte steder? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   De er fra IKEA og stod i samme afdeling som blomster og lys 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel Bloggers Delight