Pandora Juletilbud

10 ting jeg vil lave i december

10 ting jeg vil lave i december10 ting jeg vil lave i decemberAnnoncelinks:
Kjole fra Boohoo HER

I dag skal jeg hygge med Bella og Tim – og måske tage lidt forskud på julen. Bella faldt i søvn kl. 16.30 (!) i går og vågnede først i dag kl. 07.15. Lidt tidligere end hun plejer, men omvendt også fair nok, når man har sovet 14 timer, haha. Det var åbenbart lidt for hårdt, at have en enkelt dag i vuggestue efter tre fridage.

Jeg har planer om, at vi skal ind og se det store juletræ på Flakhaven blive tændt senere og i den forbindelse kom jeg til at tænke på, hvad jeg gerne vil lave i december.

1. Drikke virkelig meget glögg fra Nelles. Den er så god og SÅ stærk (den skal ikke drikkes lige før, man skal køre bil). Jeg vil også gerne prøve, at lave min egen glögg igen i år.

2. Pynte vores juletræ helt i hvidt. Jeg ævlede om det HER sidste år, men fik aldrig gjort det. I år skal det være og jeg er klar med det hvide pynt. Jeg skal dog lige have købt et par af disse (for smukke!) og en hvid guirlande ala den her.

3. Bage disse julecupcakes igen. Jeg fandt selv på opskriften sidste år og de var en kæmpe succes!

4. Finde den perfekte kjole til jul (den her er smuk) og til nytår. Til nytår lurer jeg på denne her.

5. Forhåbentlig putte indefor, imens sneen daler udenfor. Jeg skal have lidt hjælp til at opfylde dette punkt, vejrguder!

6. For 3. år i træk, vil jeg hygge med gode venner og deres børn. Vi har lavet en tradition sammen, hvor vi altid mødes tredje søndag i advent til lækkerier (det er blandt andet her, at jeg vil bage de her cupcakes), hygge og ønske hinanden god jul. I kan se billeder fra det første år HER.

7. Drikke mig fuld i portvin sammen med min søster (og svorger og Tim) lillejuleaften og muligvis tage en ny stribe pinlige billeder med vores lysende julemand (udenfor!!). Se det fra sidste år HER.

8. Og speaking of lysende julemænd, så skal vi have udvidet vores “samling”. Det er Tim mål, at vores hus en dag skal se sådan her ud (og han håber, at vores naboer snart kommer med i kampen. Det skulle gerne blive til en konkurrence!). I år snakker vi om at købe en snemand og en kæde med “istapper” på.

9. Lave en virkelig sprød julekalender sammen med hende her, hende her, den her dame, denne babe og hende her. Hvis jeg nu siger rejser, lækre tasker, gavekort til min favoritshop (EVER!), skønne ting til boligen og gear til håret – glæder I jer så? 😉

10. Hygge på julemarkedet her i Odense (4.-6. dec og 11.-13.). De plejer at have en stand, hvor de står og frituresteger hjemmelavet berlinere. Omg, den stand har jeg tænkt mig at gå amok i. Efter vi har drukket glögg og kørt i hestevogn med Bella.

In December I want to bake these cupcakes again, find the perfect dress for Christmas and New Years (looking at this one and this), decorate my Christmas in all white like this and hopefully play in lots of snow!

bloglovin

7 kommentarer

 • Ida

  Sikke en fin liste! Du må meget, meget gerne lave flere af dine i forvejen meget flotte collager med pæne (og fyldt mave venlige) kjoler og også meget gerne nogle flere glitter kjole-inspirations indlæg. Dem holder jeg meget af at læse, du er så god til at finde anderledes og fine ting hos fx asos

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Mange tak! Og det lover jeg at gøre. Jeg kommer i hvert fald med et bud på nytårskjoler inden længe 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oh jeg var i byen tidligere i dag for at sidde ude at skrive speciale – gik en tur igennem gågaden lige inden butikkerne lukkede, og der var allerede fyldt med mennesker! Men at se juletræet blive tændt er nu også fint <3 Rigtig god fornøjelse derinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det er så fint! Jeg elsker Odense fyldt med julelys. Vi endte faktisk med ikke at se det blive tændt. Vi stod deroppe 10 minutter før og pludselig faldt Bella bare i søvn i Tims arme. Så vi listede hjemad i stedet 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha hvor typisk! Lille pus dog.
   Odense er bare SÅ fin her til jul. Elsker det også – det hjælper gevaldigt på julehumøret <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det hele lyder som nogle virkelig gode ting. Er sikker på du får en dejlig december måned 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pandora Juletilbud