OOTD #396: Ganni kjolekup og iskold søndag

Skal bloggen skifte navn?

Skal bloggen skifte navn?Annoncelinks:
Skjorte fra Ganni HER (hele outfittet kan ses HER)

Der er kun lidt over en måned til, at bloggen siger farvel til Bloggers Delight og tager på nye eventyr (jeg har skrevet om det her). Og i den forbindelse går jeg og har flere forskellige overvejelser. En af dem er, om det er tid til et navneskifte på bloggen? Jeg er egentlig ikke fan af at man går og skifter navn hele. Det virker useriøst og jeg tror, at det forvirrer modtagerne (jer), hvis man skifter navn en gang om året. Men grunden til at jeg overvejer er, at jeg ikke helt kan finde ud af om jeg en dag vokser fra “Miss Jeanett”. Jeg vil jo ikke være en “Miss” altid og så synes jeg selv, at jeg har et ret pænt efternavn. Mine overvejelser går på bare at skifte til mit navn “Jeanett Drevsfeldt”. Det kunne være en frisk start og jeg tænker, at jeg nok aldrig bliver træt af mit eget navn (og jeg skifter ikke i forbindelse med at Tim og jeg bliver gift. Det gør ingen af os – vi er for stædige og glade for vores egne navne 😉 ). Af en eller anden grund føler jeg også, at “Jeanett Drevsfeldt” er lidt mere “voksent”. Giver det mening?

Ulemper ved at skifte, kan være at man forvirrer læsere og måske “taber” nogle, fordi de ikke længere kan finde mig via google. Men der er jo Facebook, Bloglovin og andre tekniske ting, som kunne hjælpe der. Desuden er det lidt en trend for tiden; at folk alle enten hedder eller skifter til bare at hedde deres eget navn. Bliver man så bare en i mængden eller er det cool nok?
Hvad synes I? Skriv meget gerne hvad I tænker i kommentarfeltet!

Fun fact: Jeg har skiftet navn en gang før. Dengang i 2008, da jeg startede bloggen hed den “The Life of Miss Jeanett”. Det syntes jeg var for langt, så da bloggen flyttede til Bloggers Delight i 2010, kortede jeg det ned til bare “Miss Jeanett”. Men det er faktisk derfor at bloggens facebookside stadig hedder det lange navn. Det er overordenligt svært at få lov til at skifte navn på en facebookside, hvis den har mere end 200 følgere.

In a little over a month my blog is moving from Bloggers Delight and on to new adventures. I’m considering changing the name of the blog from “Miss Jeanett” to my full name “Jeanett Drevsfeldt”. What do you guys think? Please comment below!

bloglovin

39 kommentarer

 • Lea

  Jeg er heller ikke vild med når Bloggere skifter navn hele tiden. Omvendt synes jeg det er vigtigt at Bloggen udvikler sig sammen med Bloggeren. Egentlig kan jeg godt lide når det bare er ens navn. Når man selv finder på et navn, afspejler det ofte den alder man havde, eller noget der var smart på det tidspunkt. Ikke altid, men ofte. Og jeg tror at det er en god idé hvis man virkelig vil etablere sit navn, i forhold til at have en karriere. Men det ved du nok meget mere om.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det er netop de samme tanker jeg har gjort mig – at folk vil lære mit navn at kende ift andre ting også. Det siger “Miss Jeanett” ikke så meget.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille D

  Dit navn er nemlig så pænt!:)
  Synes da sagtens, at du kan skifte – og kan man ikke lave noget smart med metatags, med “missjeanett” så Google alligevel kan finde se nye opslag?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhh tak – jeg er selv vild med mit efternavn, men fedt at andre også synes det 😉
   Jo, man kan lave noget teknisk i et stykke tid. Fx. kan man redirecte trafikken som kommer ind på missjeanett.dk til den nye adresse. Desuden har jeg jo også skrevet “Miss Jeanett” flere gange i indlæg og mine billeder hedder tit noget med det, så jeg tror egentlig, at folk ville få min side foreslået alligevel, når de søger på “Miss Jeanett”.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg vidste f eks ikke hvad du hed til efternavn, så det har jeg meget svært ved at associere til din blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Men ville du ikke vænne dig til det efter noget tid?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Jeg har glemt en del blogs fordi de skiftede navn, faktisk. Det kan godt være, det bare er mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ikke fordi jeg har noget imod dit navn, men jeg synes at det er super kedeligt hvis éns blog bare hedder ens navn. Synes at det har været så fint dengang Carolines hed “Caroline evigglad”, din som hedder “miss jeanett”, Natalies der hedder “natulia” og Silles der hedder “Sillewho” Jeg kan godt lide at jeres navne indgår i navnet, men synes at det bliver som at kigge på en klasseliste hvis det udelukkende er folks fulde navne som bloggen er opkaldt efter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg kan sagtens følge dig – og det er også en af de betænkeligheder jeg har ved et skifte 😉 Men jeg overvejer, fordi jeg lidt føler mig vokset fra “Miss Jeanett” og fordi mit navn trods alt er lidt mere specielt. Jeg havde ikke overvejet det, hvis jeg havde heddet “Jeanett Jensen” (ikke at der er noget i vejen med Jensen 😉 )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ninna

   Jeg er enig med Louise 🙂 Du har helt ret i at der er en trend omkring at blogs skifter navn til deres egne navne, og det er lidt kedeligt. Det flyder på en måde lidt sammen i mængden, med alle de navne.
   Fx Vilde Kaniner! Jeg syntes det var et mega fedt blognavn, og nu hedder bloggen bare Marie Jedig…

   Men hvis du ikke har det godt med “Miss Jeanett”, så skal du jo selvfølgelig skifte 🙂 Du kunne evt. beholde din header som den er nu og så blot ændre teksten? Så vil det ikke føles som en stor ændring, fordi man er vant til at kigge på den header du har nu.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hmm ja, på en måde virker “Jeanett Drevsfeldt” lidt mere voksent, måske?

  I øvrigt sjov historie med, hvorfor du hedder The Life of Miss Jeanett på facebook, haha! Anede ikke, at det var derfor

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hehe nej det tror jeg heller ikke, at der er så mange der lige ved – med mindre de har fulgt bloggen i alle 8 år 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg synes det ville passe rigtig godt til bloggen med et navneskift. At bruge dit fulde navn, er meget mere personligt, og det synes jeg passer rigtig godt til den udvikling som bloggen har gennemgået.
  Som jeg ser det, er bloggen gået fra at være meget mode (og måske en anelse overfladisk?), til at være et bredt og oprigtigt indblik i dit liv.
  Miss Jeanett har en afstand, som bloggen ikke længere har, den er blevet meget mere nærværende i løbet af de sidste tre års tid, så et mere autentisk navn, vil passe så godt til indholdet.
  Jeg siger helt klat go 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tusind tak for de søde ord om bloggens udvikling – dem er jeg sindsyg glad for! TAK! Og jeg har det nemlig på den måde, som du siger – at jeg føler, at det er en udvikling som er sket, hvor et skifte ville passe godt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • GØR DET! Jeg kan sagtens følge dig. Jeg tror ikke du forsvinder i mængden, der er trods alt kun én af dig, én med dit navn 🙂 Det er hvert fald meget nærtliggende når nu der skal ske en masse nyt med bloggen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Præcis. Jeg er dog blevet tippet om, at det teknisk kan være lidt “farligt” både at rykke bloggen OG skifte adresse/navn samtidig, så hvis jeg gør det, så tror jeg, at jeg flytter først og så skifter navn et par måneder efter.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bare et lille tip… det er altså ganske nemt at skifte fb navn i dag, det tager under 5 minutter…. det er lavet om for nogle måneder siden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Seriøst? Jeg har fået at vide, at det er halv besværligt, når man har over 200 følgere (jeg har 3100)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Egentlig har jeg aldrig tænkt over det før, men synes faktisk et skift kunne være en god idé! Som en frisk og ny start. Forstår godt din tanke om at “vokse fra” titlen miss, og synes dit eget rigtige navn er flot og ville fungere godt som bloggens navn også. Mere voksent, som du selv siger – og seriøst! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg siger skift! Miss Jeanett er (og har været) et fint navn, men jeg associerer personligt “miss” med en lidt yngre målgruppe end der, hvor du befinder dig nu, som du også selv pointerer. Jeg ser intet galt i at ændre bloggens navn – resten af bloggen har jo også ændret sig med årene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg er på din alder, og jeg kan sagtens følge hvordan du føler at du er vokset fra Miss Jeanett. I mine øjne ville det passe rigtig godt til bloggen hvis du skifter til dit fulde navn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Du har ikke overvejet at skifte headeren til dit navn, men stadig beholde missjeranett.dk? Ligesom fx Blondinbella, som jo i sin header ikke har været Blondinbella i laaaang tid, men i stedet Isabella Löwengrip 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jo, det var også en mulighed! Og så kunne man måske med tiden lave et skift, hvis alle holder op med at bruge “Miss Jeanett”

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie S

  Stemmer helt klart for at du bruger dit fine efternavn og lader bloggen skifte navn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Egentlig er jeg enig i alle overvejelserne. Tænker især over hvor mange der inden for det sidste stykke tid har skiftet navn til deres navn (høh) og der er næææsten gået en trend i det nu. Når det er sagt, så er dit navn pænt, har ingen æ ø og å som gør det mere besværligt og som en skriver så er du på vej til ikke at være en “miss” længere. Du vokser nok lidt fra navnet uanset på et tidspunkt – ergo jeg er på og bliver selvfølgelig uanset som læser .)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Helt personligt, så synes jeg at “Miss Jeanett” er lidt poppet ifht det mere voksne (og måske mere seriøse?) Jeanett Drevsfeldt. Jeg ville skifte! Vi er garanteret mange, der vil følge dig uanset hvad du hedder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg er helt med på det du siger og har det på samme måde.
   Og tusind tak, det er jeg glad for at høre <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte E

  Altså… Jeg kan ikke læse din blog på mit arbejde (er lærer), da webmasterne nok har blokerer for hjemmesider, det hedder noget med “miss”, jvf. de forskellige pornosider, så er navneskift ville for mig være kærkomment 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   HAHAHAHA – hvor er det sjovt!! Det anede jeg ikke! Og vildt at “miss” bliver udelukket, fordi man tror det er porno! Ej, hvor er det en klasse kommentar, Ditte – tak for et godt grin!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg tænker ikke så meget over hvad bloggen hedder, men følger bare på bloglovin og læser de indlæg jeg har lyst til. Det er forresten meget “sjovt” som læser af blogs at observere hvor meget det fylder for bloggere det med at skifte platform, som læser oplever jeg det som helt ligegyldigt. Men for jer har det helt sikkert en betydning som vi ikke forstår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg ved også, at der er rigtig mange der læser blogs lige som du gør. Det er faktisk også sådan jeg selv er 😉 Jeg følger dem jeg kan lide på Bloglovin og klikker mig ind, når jeg vil læse. Jeg opdagede fx. ikke at Vilde Kaniner nu hed Marie Jedig før 3 måneder efter skiftet! Og det er alene fordi jeg “bare” følger via Bloglovin.

   Men der er rigtig mange som skriver adresse selv direkte – hver gang! Eller som har gemt linket under favoritter i deres browser eller googler bloggen – og det er sådan nogle, som kan “fare vild” ved et navneskifte.

   Nej, jeg ved godt det slet ikke betyder så meget for læserne, som for bloggeren – og det er helt naturligt! For bloggeren betyder det jo rigtig meget “bag om” og kan også have betydning økonomisk. Jeg har fx udsigt til at tjene flere penge hver måned nu – i forbindelse med mit skifte.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Vestergaard

  Jeg synes dit navn er rigtig fint, og ville passe perfekt som “blog-navn”. Er sikker på, at alle os læsere nok skal finde dig, ligemeget hvad du kalder bloggen! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tak, du er sød! Og det håber jeg at I vil <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Jeg synes, ‘Miss Jeanett’ er meget poppet og ikke (længere) passer til bloggen. Om det så lige skulle være dit alm navn, ved jeg ikke helt. ‘Drevsfeldt’ er noget tungt i denne her sammenhæng, synes jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hvis du har andre ideer, så tager jeg imod med kyshånd! Jeg vil gerne have så mange inputs som muligt, før jeg tager nogen beslutning 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har faktisk også tænkt et par gange hvorfor du endnu ikke havde skiftet navn 😉 Så det er et GO herfra, haha.
  Har fulgt med siden inden du skiftede til BD hvor bloggen hed The Life of Miss Jeanett, og det er alligevel en del år du har blogget under Miss Jeanett, så et skift ville nok være kærkomment ift. hvor du måske også vil hen med bloggen fremover – siger jeg uden at kende dine fremtidsplaner overhovedet 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhh vildt du har været med så længe! Det er jeg godt nok glad for 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg har også fulgt med siden “The Life of Miss Jeanett”-tiden, og jeg må indrømme, at netop bloggens udvikling har gjort, at jeg flere gange har undret mig over, at du ikke har skiftet navn. Det er svært at forklare, men jeg synes, at bloggens indhold rummer meget mere end det, JEG associerer med navnet Miss Jeanett. Hvis du skiftede til Jeanett Drevsfeldt ville det i langt højere grad emme af seriøsitet og professionalisme i mine øjne 🙂 Så GO herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Jeg synes også helt klart at du skulle skifte! Har længe tænkt over at MissJeanett var ret “poppet” ift. de indlæg du laver, og jeg kan godt lide at det er bloggerens eget navn, da det dermed ikke putter bloggen i en “bås”, som f.eks. mange fitnessblogs eller mommyblogs har – på den måde synes jeg hvert fald at du kan blive ved med at opdatere bloggen til den del der passer på dit liv.
  Og hvis jeg må være helt ærlig, så synes jeg måske også det der “miss” gør det en smule.. snobbet? Hvis du forstår? Jeg har også været med siden du hed The life of… og der passede det en smule bedre ind efter min mening. Også hashtags på instagram som “MissJeanettgoesto(..)” lyder småsnobbet i mine ører – men det er nok bare mig, haha! 😀
  Jeg håber ikke du tager det alt for meget til dig – det er hvert fald ikke min mening med dette!
  Det jeg prøver at få skrevet er hvert fald bare; GO GO på Jeanett Drevsfeldt!
  Og så tror jeg ikke du behøver at være så bekymret for det tekniske om hvorvidt folk finder herhen – jeg forstår selvfølgelig godt at det er blevet til en blog der er en indkomst for dig (som man også godt kan mærke), og at det dermed kan være risky, men tror nu at dem der godt kan lide at læse med, samtidig følger dig andre steder og kan se at du skifter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD #396: Ganni kjolekup og iskold søndag