Kap Verde: Skal man vælge Sal eller BoaVista?

OOTD #394: i min nye Ganni skjorte og sne

OOTD #394: i min nye Ganni-skjorte og sneOOTD #394: i min nye Ganni-skjorte og sneOOTD #394: i min nye Ganni-skjorte og sneOOTD #394: i min nye Ganni-skjorte og sneAnnonce/annoncelinks:
Ganni shirt (HERE and HERE) – ASOS skirt – Leowulff bag (HERE and HERE)
Maria Black bracelet – Ray-Ban “meteor” sunglasses (HERE) – Gestuz boots (HERE)

Wuhu så kom der endelig en smule sne. Med tryk på en smule. De har lovet at vi skulle få en større omgang senere i dag og i nat, så jeg sidder klar herhjemme foran brændeovnen og under dynen. Efter en pakket start på ugen (og året) med møder en masse, lægebesøg, indkøring i børnehave (det står dog stadig på), så har jeg i dag en lidt mere stille dag. I dag bliver jeg ikke vækket af et vækkeur og jeg skal primært blogge. Vi får dog besøg af venner til middag (overvejer en klassisk omgang lasagne – det er flere måneder siden, at jeg har fået det) og jeg planlægger en lille blåbærtærte, som jeg vil lave i eftermiddag. Ret perfekt beskæftigelse imens sneen falder udenfor 😉

Jeg er jo ret vild med det fine print her fra Ganni, men som jeg nævnte i indlægget her, så var jeg lidt i tvivl om, hvilket item jeg skulle have. Jeg er endt med skjorten i hvid (som I kan se 😉 ) og det er jeg virkelig glad for. Den går til meget og jeg vil også kunne bruge den til forår og sommer. I går havde jeg taget den på til en bordeaux uldnederdel fra ASOS (af ældre dato), min Leowulff taske og mine elskede Gestuz støvler. Nemt og fint hverdagsoutfit! Det går virkelig hurtigt med den serie her fra Ganni – både kimono og skjorte er næsten revet væk de fleste steder. Der har de virkelig ramt plet hos mange. Min søster fortalte mig, at der er tre på hendes arbejde, som har kimonoen. Vildt nok! Min Ganni skjorte kan fås i hvid og blå HER og HER. Der er dog ikke alle størrelser hvert sted. Den er i øvrigt lidt lille i størrelsen, men ikke meget. Det er ikke en hel størrelse.

Finally! A little snow in Odense, Denmark! It wasn’t much we got yesterday, but more should come today, so I’m planning on working in my warm living room while looking at the snow falling outside. My shirt is from Ganni and so easy to wear. It’s available here and here – both places in white and in blue.

bloglovin

18 kommentarer

 • Louise

  Hej Jeanett. Jeg tænkte på noget, efter at jeg har læst “negativ graviditetstest”-indlægget. I havde et uheld lige oveni din ægløsning. Vil du ikke fortælle lidt om, hvilken prævention du har valgt – både før og efter Bella – og hvorfor? Jeg er selv lige stoppet på p-piller, fordi jeg ikke bryder mig om tanken om alle de hormoner. Men jeg synes, det er svært at finde et godt alternativ, så jeg leder efter erfaringer hos andre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er så VILD med dette outft. Det hele spiller bare og så er outfits bare smukke i solskin og sne i bagrunden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhh tak Katrine! Jeg elsker også både skjorte og sneen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Linket til din fine nederdel ender på en søgning på nedredele på asos. Er det fordi den er udsolgt mon? :O (Håber ikke!!) 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det ligner det desværre, ja 🙁 Den er også gammel, men der var bare en størrelse tilbage, da jeg lavede linket. Prøv at holde øje løbende – nogle gange kommer det igen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Ih! Ganni-printet er så fint! Jeg har selv købt kjolen i samme print og jeg elsker den.
  På mit arbejde er der virkelig mange der kan lide Ganni, så det er næsten som i folkeskolen hvor alle gik i det samme tøj

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ganni er også bare så gode til at lave tøj, som kan bruges på arbejde! Det er pænt og feminint, men ikke “too much” på arbejde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den skjorte er simpelthen så smuk! Klart et rigtig fint outfit, som jeg selv kunne have kopieret, hvis jeg havde de samme items.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tak! 😀 Skjorten er så nem at bruge. Jeg havde frygtet om printet ville gøre den svær at style, men indtil videre er det legende let!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg har kjolen i blå. Elsker den. Ser knald godt ud hvis jeg selv skal sige det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hehe jeg er også sikker på at du ser godt ud! Jeg kan virkelig også godt lide den blå version.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej søde, den er virkelig fin og pæn til dig. Det er også nogle rigtig gode billeder. Kh Kirsten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Femme. Leowulff er lige kommet med lidt nye tasker, og selvom jeg faktisk allerede har modellen (se den HER), så er jeg helt solgt i den smukke grønne farve. Den ville passe fantastisk til sommerkjoler, […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej miss jeanett 🙂
  Sælger du evt. din skjorte nu? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Den er desværre solgt! Den røg for en måneds tid siden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Outfittet kan I se i sin helhed HER […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kap Verde: Skal man vælge Sal eller BoaVista?