Min weekend

Juni shopping cravings

shopping-cravings-juni-gestuz-stribet-kjole-dress-rosemunde-leowulff-asos-flats-selected-femme-green-maria-black-earrings-by-lassen-potte-krukke Reklamelinks:
1/ Kjole fra Gestuz HER og HER   2/ By Lassen potteskjuler HER   3/ Taske fra Leowulff HER   4/ Rosemunde kjole HER
5/ Sko fra ASOS HER   6/ Kjole fra Selected Femme HER   7/ Ørering fra Maria Black HER

Jeg er så småt begyndt på at prøve at få styr på sommergarderoben. Og her mener jeg egentlig “bare” det, som man har på, når været er virkelig godt. Jeg mangler lidt sommerkjoler og lige nu kunne jeg sagtens forestille mig selv i både kjolen fra Gestuz, den smukke kjole fra Rosemunde og den grønne kjole fra Selected Femme. Leowulff er lige kommet med lidt nye tasker, og selvom jeg faktisk allerede har modellen (se den HER), så er jeg helt solgt i den smukke grønne farve. Den ville passe fantastisk til sommerkjoler, men kan nemt bruges til efteråret også. Krukkerne fra By Lassen er så fine og da jeg fik et par gavekort til Magasin i fødselsdagsgave, så tror jeg, at noget af det skal bruges på en af dem. Min smykkesamlingen skal også lige opgraderes lidt og især “mangler” jeg nogle guldøreringe. Nr. 7 fra Maria Black er virkelig fed! Til sidst så er jeg lidt forelsket i skoene fra ASOS. Jeg er lidt ærgerlig over, at de ikke er lavet i ægte læder – det havde jeg gerne givet et par hundrede kroner mere for at de var. Men i stedet kan jeg glæde mig over den lave pris. De findes også i hvide HER.

I kan se sidste måneds liste HER. Fra den fik jeg købt kjolen fra Y.A.S., shorts fra ASOS, net fra Adidias og Outlander-bogen. Hvad vil I gerne købe denne måned?

These are my shopping cravings this month: Lots of dresses for the summer, bag from Leowulff, shoes from ASOS (also in white here) and earing from Maria Black.

bloglovin

15 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend