Triumph Magicboost: om babser som sidder godt og personlig fitting

10 ting jeg vil lave i marts

10 ting jeg vil lave i martsReklame:

Jeg synes altid, at marts er en lidt tricky måned. Vejret kan ikke helt bestemme sig for, om det stadig vil være vinter eller om foråret skal begynde. Indtil videre har det været koldt, men det ligner, at vi får vaskeægte forår her i weekenden. Det bliver fantastisk! Billedet er fra Den Lille Smalle, som virkelig er blevet en af mine yndlings cafeer i Odense. Varme anbefalinger herfra. Prøv deres gode kaffe og en marcipansnegl (æbletærten her på billedet er også god!).

I marts vil jeg…

 1. … plante karse. Måske i en påske-agtig beholder ala en kanin eller kylling. Det minder mig om barndom og det kunne være hyggeligt at lave med Bella. Og så er jeg helt skudt smagen af karsen for tiden. Jeg putter det på ALT.
 2. … planlægge vores ferie i Budapest. Jeg har booket dette hotel. Hvad skal vi se og hvor skal vi spise? Gode tips? Meget gerne børnevenligt.
 3.  … og så vil jeg selvfølgelig nyde Budapest. Vi tager afsted i påsken, så der er ikke længe til. Jeg håber på lidt lunere vejr end herhjemme.
 4. … holde fødselsdag for Bella. Vildt at Bella allerede er 3 år <3 På hendes rigtige fødselsdag (som er dagen før vi flyver til Budapest) tager vi til København og fejrer hende med moster og onkel.
 5. … flytte bloggen til Stylista. It’s gonna happen soooooon!
 6. … tage i biografen flere gange. Jeg har allerede set Zootropolis og Carol denne måned, men jeg overvejer at snuppe en film mere. Nogen der ved, hvornår Spotlight får premiere? Den gad jeg godt at se.
 7. … gerne teste Odenses nye mexisted Gringas.
 8. … nyde gode middage med venner. Helst i flertal (både vennerne og middage)!
 9. … lave gækkebrev sammen med Bella og sende det ud, så det ender med at moster skylder hende påskeæg (det lader du lige som om, at du ikke læste, Bina!)
 10. … tage en gang mere på sanseudstillingen på Brandts inden den er slut. Læs min anbefaling af den her. Den lukker d. 27. marts, hvis I også vil nå det inden.

Hvad vil I gerne lave i marts?

In March I would like to check out Odenses new mexi place Gringas, eat dinners with great friends and enjoy Easter in Budapest.

bloglovin

12 kommentarer

 • Laura

  Spotlight havde premiere den 25. feberuar 😉 Den er vildt god og anbefalelsesværdig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   What? Ej, så skal jeg ind og se den! Tak! Den ser også god ud – plus den vandt jo også en Oscar for Bedste Film!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • SIG MIG: HVOR ER MIN INVITAITON TIL MEXI-MAD????!!! DET HAR VI JO AFTALT FOR LÆNGST

  (Ja. Det er med vilje, at jeg har skrevet med versaler 😉 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   LOL! Jeg vil også gerne med dig! CAPS LOCK!! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Jeppesen

  I Budapest skal du tage i Termisk bad på Gellert hotel. Det er helt fantastisk! Af spisesteder kan jeg VIRKELIG anbefale St. Andrea Wine and Gourmet Bar. Det er noget af det mest fantastiske mad jeg nogensinde har smagt, og rimeligt i prisen. Vælg desuden gerne vinmenu til! Comme Chez Soi er også vidunderligt italiensk mad, til ingen penge. Men bestil bord i god tid, for det er kontant booket, også til frokost. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg ville virkelig gerne i termisk bad, imens vi var der, men det er forbudt langt de fleste steder med børn som bruger ble (nok pga hygiejne). Så det kommer vi desværre ikke her på ferien.

   Men jeg har noteret mig restauranterne – det lyder vildt godt! Er begge steder “Bella-venlige”?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Jeppesen

   Comme Chez Soi er bestemt Bella-venligt. Mht. St. Andrea tror jeg også sagtens at den kunne være det, det er nok bare en god idé at komme relativt tidligt på dagen så, da det er meget gourmet/smuk bar når man vælger sene middage. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Som bosat i Budapest vil jeg gerne give dig et lille udpluk af mine bedste råd til den her helt fantastiske by. Først og fremmest så tror jeg godt, at du kan satse på solskin – det har vi under alle omstændigheder nu, og alle er sikre på, at nu er foråret kommet (selvom nogen også taler om sne på onsdag. fedt). Shoppingmulighederne er desværre ikke de store (der er de klassiske high street butikker), men der er nogle fantastiske små butikker rundt omkring – særligt i det jødiske kvarter. Hvad der mangler i shopping, er der til fulde i fantastiske restauranter og smukke oplevelser.
  Den bedste kaffe finder i på Kontakt, der ligger i en lille baggård på Karoly krt. 22. Her er fuldstændig himmelsk og virkelig rar stemning. Evt. Eco Café mellem Hero Square og Oktogon på Andrassy. Af restauranter vil jeg anbefale: Iguana tæt på parlamentet; det bedste mexicanske jeg har prøvet. Komachi bistro tæt på Lizst Ference tér (lige ud af vejen, der går ud fra pladsen); stedet ser tarveligt ud, men de har nok prioriteret pengene på maden, for det fremragende japansk. Mazel Tov; fantastisk indretning og lige så fantastiske falafler (her er det helt klart en god idé at booke bord). Ket Szereczen (i en sidegade til Andrassy); deres and med pasta – det lyder underligt men smager fantastisk. Drop Shop Wine Bar tæt på Margit Hid; fordi du kan få den lækreste tapas og tre glas vin for 2500 forint.
  Könvybar; bare fordi der er fint og rigtig god mad. Er I til kage og lidt medfølgende luksus, så vil jeg anbefale Gerbeaud, der er et legendarisk konditori på Vörösmarty Tér. Eventuelt New York Café tæt på Blaha Lujza Tér, hvor du bliver hensat til et helt anden tid.
  Derudover kan jeg helt klart anbefale en tur ud på Margrethe Øen, og der er zoo samt leje plads i byparken ved Hero Square. Og ellers bare gå rundt og blive lidt opslugt af gaderne. Særligt det jødiske kvarter og kvarteret syd herfor, synes jeg, er helt magiske. Generelt er byen faktisk lidt magisk. Rigtig, rigtig god tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Fede fede tips – tusind tak! Er der nogle af de restauranter af dem du nævner, som er mere børnevenlige end andre?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Det var så lidt! Den eneste, der nok ikke er særlig børnevenlig er Drop Shop. Normalt springer de rundt for gæsterne, så hvis I ringer eller går forbi på forhånd, så kan det være, at de give en løsning på børn særligt tidligere på aftenen. Hvis I alligevel skal bestille bord på Mazel Tov, så ville jeg sige det der. Det er intet problem med børn der, men måske de kan placere jer lidt længere væk fra den levende musik, som kan være lidt høj. Sig endelig til, hvis du skal bruge oplysninger om noget i Budapest 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Er der noget, som man ikke skal spilde tid på? Altså fx. serværdighed, som ikke er “hypen” værd eller noget andet?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bjørg

  Iiiiih, hvor er jeg dog misundelig på jer! Vil så gerne tilbage til Budapest snart!! 🙂
  Vi spiste rigtig godt på Trattoria Mamma, den ligger inde i byen tæt på Skt. Stefans Basilika, og på Monk’s Bistrot, som ligger lige ved en af broerne, så man har udsigt til Donau 🙂 Ang. børnevenligheden har jeg ikke de store tanker, da vi var tre voksne afsted sammen. Men stemningen på Trattoria Mamma var meget afslappet, så umiddelbart vil jeg ikke tro at det er noget problem med børn der 🙂 Vi var der sidste sommer, hvor der var over 30 grader hver dag, så vi sad udenfor og spiste, hvilket jeg ellers slet ikke er til, men det var såååå hyggeligt i Budapest 🙂
  Ellers synes jeg at Budapest er helt fantastisk! Man spiser rigtig godt til billige penge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Triumph Magicboost: om babser som sidder godt og personlig fitting