9 ting jeg vil lave i Budapest

Butte Hest

Butte Hest

… eller Budapest, som andre ville kalde byen 😉 Bella insisterer dog på, at byen hedder “Butte Hest” og hun tror, at det har noget med heste at gøre. Vi var forbi byens smukke parlament i går og da proklamerede hun “Mor, mig fundet Butte Hest!!”, da hun så en statue af en hest. Børn er seriøst for sjove!

Byen er så fin og jeg er virkelig imponeret over, hvor meget smuk arkitektur her er. Jeg har allerede set parlamentet, Skomonomentet ved floden (det er godt nok trist og smukt på samme tid), markedshallen, Heltepladsen, gågaden, spist god burger (se den på insta!) & gullasch og har været i zoologisk have. Jeg har også mødt en gammel veninde hernede (what are the odds?!) og hende spiser vi middag med i morgen. Fiskerbastionen og det tidligere kongeslot skal også besøges inden vi tager hjem.

Jeg snapper løs inde på Snapchat, hvor brugernavnet er missjeanett. Der er også gang i instagram HER. Håber at I nyder fridagene!

I’m really enjoying Budapest – it’s such a lovely city with beautiful buildings.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 ting jeg vil lave i Budapest