Hvor bloggen rykker hen...

Oscars 2016 – Bedst klædte

Som nogle af jer måske har set på min instagram (find mig her), så har jeg været syg siden i søndags og det er også derfor, at der har været stille herinde. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har haft det så skidt. Men – jeg er nu en lille smule i bedring og prøver at få samlet op på lidt løse tråde. Jeg havde på min facebookside lovet jer indlæg og Oscar-kjolerne og første del kommer her. Vi starter ud med de bedste og så får I de slemme senere på ugen 😉

Oscars 2016 - Bedst klædte

Cate Blanchett
Der var slet ingen tvivl for mig, om hvem der var aftenens ultimativt bedst klædte: Cate Blanchett (i Armani Privé). Det er en prinsessedrøm uden lige, som sidder helt fantastisk på hende. Den består af lige dele sødme og sexyness – og det elsker jeg. Cate bærer den fantastisk! Jeg er også vild med, at de mange blomster faktisk er fjer, når man ser kjoler up close. En ret fin detalje.
Hun var uden tvivl min favorit. Jeg synes slet ikke, at der var nogen andre, som kom tæt på. Cate (vi er på fornavn) var nomineret til en Oscar for hendes rolle i filmen “Carol”, som jeg faktisk så i går aftes. Det er en klassisk “Oscar-film” med store skuespillerpræstationer og rigtig meget føle-føle (det siger jeg egentlig på den mest neutrale måde. Mener der hverken godt eller skidt) og uden en eksplosiv handling. Både Cate Blanchet og Rooney Mara gør det virkelig godt i den. Cate tabte dog statuetten til Brie Larsson (til gengæld vandt hun i den grad kampen på den røde løber!).

Oscars 2016 - Bedst klædte

Charlize Theron
Kjolen er helt sikkert set før, men alle kendisserne kan jo ikke opfinde den dybe tallerken, hver eneste gang de træder på den røde løber. Og selvom denne kjolen ikke er “ny”, så bærer Charlize Theron sin røde Dior sag virkelig godt. Ved første øjekast, var jeg faktisk ikke vild med hendes halskæde, men den voksede hurtigt på mig og nu synes jeg, at det er noget af det fede ved hendes outfit. Den tilføjer lige det ekstra. Jeg er dog ikke vild med håret, som efterlader mig med en 80er feel. Men det er småting og hele hendes look som helhed, er jeg vild med!

Oscars 2016 - Bedst klædte

Priyanka Chopra
Jeg indrømmer blankt, at jeg ikke havde helt styr på, hvem Priyanka Chopra var, da jeg spottede hende på den røde løber. Men hun er en meget kendt (og smuk) Bollywood skuespillerinde. Jeg er egentlig ret træt af see-through trenden i Hollywood, hvor alle kjolerne er gennemsigtige, men den her er det så delikat og så classy, at det ikke gør noget. Man kan kun ane hendes ben en smule og den er ikke ligesom den her kjole (som jeg virkelig kunne lide meget lidt! Så er det sagt pænt 😉 ). Priyankas hvide Zuhair Murad kjole er fantastisk mod hendes hudfarve og selvom hvide kjoler tit kan blive brudeagtige på den røde løber, så synes jeg den her signalerer meget lidt brud. Jeg kan også rigtig godt lide bæltet og hendes styling. Jeg er fantastisk vild med det hele!

Oscars 2016 - Bedst klædte

Saoirse Ronan
Irske Saorise var også nomineret for en Oscar for Bedste Kvindelige hovedrolle. I filmen “Brooklyn” spiller hun en irsk kvinde, som prøver lykken i USA og, som hun udtalte på den røde løber, så er hun meget stolt af sine irske aner. Derfor havde hun slet ikke været i tvivl om, at hendes kjole skulle være grøn til Oscar showet. Kjolen var lavet af Calvin Klein og hun havde selv været meget med i designprocessen. Jeg synes, at kjolen sidder fantastisk på hende og den grønne farve er virkelig smuk og lækker. Lidt spacy, men uden det bliver for meget. Jeg ved stadig ikke helt, hvad jeg synes om ryggen på den (kan I se her), men forfra var den fantastisk. Jeg forstår heller ikke lige behovet for de forskellige øreringe. Okay, ja, det er det irske igen, men synes måske det er en smule overkill nu når kjolen også var grøn på grund hendes hjemstavn. Øreringene ser bare underlige ud. Hun skulle have taget et par sort på i stedet.

Oscars 2016 - Bedst klædte

Lady Gaga
Den her er nok en, som deler vandene. Lady Gaga kan været decideret genial eller decideret underlig på den røde løber, men hun er altid sin egen! Jeg kan godt lide, at hun lader de mest underlig ting blive hjemme (f.eks hendes kødkjole), når der er Oscars. Man kan altid skeje ud til MTV awards eller sådan noget.  Hun bibeholdte alligevel lidt af sin kant, da hun troppede op i en buksedragt-gone-kjole, men jeg synes virkelig, at det fungerede! Den var elegant, veldesignet (af hendes gode ven Brandon Maxwell) og så var hendes styling også i skabet. Det eneste jeg til gengæld overhovedet ikke forstod, var at hun troppede op i dette outfit til afterparty’en hos Vanity Fair senere. Det er jo nærmest det samme outfit?! Hvorfor så overhovedet skifte? Og især når jeg faktisk synes, at dette her var lidt federe. Underligt.

Jeg kunne i øvrigt også godt lide Maggie Robbie (se her), men alligevel ikke nok til, at hun røg på listen. Synes ikke at hendes styling var helt i skabet (for kedeligt hår og underlig taske, som ikke passede til). Alicia Vikander er så gudesmuk, men modsat alle andre, så var jeg virkelig ikke nede med hendes gule Louis Vuitton-kjole. Det casual hår sammen med farven og hendes kulør fik hende til at ligne en, som var på vej på sommerferie. Det blev lidt for “beachy” til mig. Men hun er godt nok smuk. Hold nu op, hvor jeg tænkte det mange gang i løbet af aftenen.

Hvilke var jeres favoritter?

I meant for this blog post to be made on Monday, but I’ve been sick since sunday night so I haven’t been able to. But now I’m better! These are my favorites from the Oscars red carpet. My ultimate favorite was Cate Blanchett – that dress is so amazing! But I also liked Charlize Theron, Bollywood actress Priyanka Chopra, Saoirse Ronan and Lady Gaga. Who were your favorite?

bloglovin

16 kommentarer

 • Sara

  Skægt så uenige man kan være! 😀 Jeg synes eksempelvis at Lady Gaga’s buksekjole var helt katastrofal – især fordi den medfører at det ligner at hun har både lange og flade bryster. Knap så flatterende i min bog. 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hehe ja det er sjovt, som smag kan være forskellig. Jeg læste på en anden blog, at hun HADEDE Cate Blanchetts kjole og det fattede jeg (tydeligtvis) minus af. Hun kunne omvendt vildt godt lide et par stykker, som jeg har på min worst dressed 😉

   Jeg synes slet ikke Gagas bryster ser lange ud, jeg synes de ser naturlige ud 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine S

  Maggie Margot?
  Du mener vist Margot Robbie kære Jeanett!
  Ellers super fint indlæg! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åh ja, det må vist være min feber, som har stegt min hjerne 😉 Det er rettet nu.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Tror egentlig vi er okay enige -dog syntes jeg faktisk at kjolerne til selve Oscar uddelingen er lidt kedelige i år uden de store overraskelser!!
  Jeg var helt klar fan af Brie Larson’s blå Gucci drøm, jesus den var flot da hun gik op af trapperne og modtog hendes (meget velfortjente Oscar).. Jeg var også fan af Jenneifer’s Lawrence’s sort blonde Dior drøm af kjole, selvom jeg ikke syntes den var helt så oscar-agtig… Også var jeg pjattet med Olivia Wilde’s hvide kjole!! Det var simpelthen den smukkeste -wauw jeg var solgt. Skulle jeg giftes (og havde et vildt budget) så havde jeg brugt alle pengene på den Valentino kjole!

  Det kunne være sjovt, hvis du også lavede et indlæg med bedst klædte til de forskellige efterfester. Der går de lidt mere amok med høje slidser, smukt hår og nedringede kjoler… Selv var jeg fan af Alicia Vikander’s fra LV -en meget sort og enkelt paliette drøm.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hehe så kommer du ikke til at synes, at vi er så enige, når du ser mine worst dressed 😉 Olivia Wilde er bl.a. på – jeg synes den var decideret forfærdelig. Og især med det stor halsbånd hun havde på til. Jennifer Lawrence var heller ikke min kop te og Brie Larssons kjole var okay (den var nemlig ret lækker, når den bevægede sig), men der var noget ved bryststykket, som fik hende til at se “heavy” ud og hendes hår lignede noget, som hun selv havde kastet sammen 10 minutter inden.

   Du har helt ret i, at de skejer meget mere ud til festerne. Der er også flere på min “worst dressed” liste, som lignede en million til efterfesterne. De burde have byttet rundt, synes jeg 😉 Jeg laver dog ikke indlæg med festerne, da det faktisk tager en del længere tid at lave disse indlæg end man skulle tro. Så jeg holder mig til selve showet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari

  Cate Blanchetts kjole er nemlig sindssyg smuk. Elsker den farve. Den kjole ville jeg elske at iføre mig:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Me too!! Jeg er SÅ vild med den. Den er helt vildt fantastisk!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg synes at Naomi Watts og Tina Fey mangler på listen over de bedste kjoler. Til gengæld er jeg ikke fan af Ronan og Gaga kjolerne.
  Der var også en dødflot kjole i sort/mørk velour og tyl med overdel/bryst i knipling, men kan ikke huske hvem som havde den på.
  Men samlet set, synes jeg Eddie Redmayne var pænest på den røde løber, ha ha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Haha Eddie var bestemt i top – sammen med Leo 😉

   Naomi Watts var jeg ikke vild med og Tina Fey synes jeg var virkelig kedelig.

   Hmm den med velour siger mig ikke lige noget?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Alicia var min top-favorit. Sindssygt smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hun er sygt smuk. Det synes jeg bare ikke, at hendes outfit var 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Haha, jeg er slet ikke enig med dig – længe leve forskellighed 😉 Jeg er overhovedet ikke vild med hverken Cates eller Gagas kjoler. Og faktisk heller ikke Charlize Therons kjole, der er lidt for meget 00’erne over den til mig 🙂 Jeg synes Alicia Vikander var så flot til gengæld og egentlig også Brie Larson og hende fra den nye Star Wars film. Jeg synes Rachel McAdams er så fin og sød, men fatter slet ikke hvad hun havde tænkt da hun valgte kjole til showet – hun skulle virkelig have valgt den hun havde på til efterfesten til showet efter min mening. Den var nemlig helt vild flot til hende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Vi er uenige om alt – pånær det sidste du skriver 😉 Rachel McAdams var SÅ flot til efterfesten og helt håbløs til selve showet. Men hende fra den nye Star Wars synes jeg var underdressed og havde forfærdeligt hår. Jeg ved ikke hvorfor hun konstant insisterer på de der tilbageskrabede frisure. De klæder hende virkelig ikke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  TAK! Jeg kan slet ikke forstå hypen omkring Alicias kjole. Synes den ser mærkelig ud?
  Godt at vide at der er nogen der er enige haha 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Vi er SÅ meget på samme hold 😉 Forstår godt hypen omkring hende, bare ikke over kjolen.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor bloggen rykker hen...