Postkort fra Budapest (i nye blonder)

Sidste dag i Budapest

Sidste dag i Budapest
Reklame:
Reclaimed Vintage blouse (HERE) – ASOS jacket – DKNY bag (HERE) – ASOS shorts (HERE)

Så er det vores sidste dag i Budapest. Senere i dag flyver vi hjem, men vi har først lige nogle timer, hvor vi kan nå at suge det sidste af byen til os. Jeg føler, at vi har fået set alle de vigtigste ting – det er faktisk kun et par spisesteder, som vi ikke nåede. Men det er også svært, når man tager afsted med flere anbefalinger end man har dage på ferien (heldigvis et luksusproblem 😉 ). Vi har boet på dette hotel og det har bare ligget perfekt i forhold til alt det vi gerne ville se. Desuden er det omgivet af restauranter, kaffebarer og takeaway, så mange har rigtig mange muligheder i gåafstand. Selve hotellet havde vist sin storhedstid omkring år 2000 (gætter jeg på i forhold til indretningen), men prisen er god, de har vildt godt internet (det har bare fungeret hele tiden og været hurtigt!) og som sagt er beliggenheden rigtig god. I kan finde det HER.

Today is our last day in Budapest and later today we’re going home to DK. But we have a few hours to enjoy the city before we leave. We have been staying at this hotel, which has a great location for seeing the city – in walking distance! There’s also a lot of coffee places, restaurants and cafés in the area, so it’s easy to find places to eat.

bloglovin

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort fra Budapest (i nye blonder)