Lidt nyt til soveværelset: Spejl fra Ellos

Instagram lately

Instagram lately

Siden sidst på instagram (I kan følge mig HER) har jeg…

 1. … været i Odense Zoo i søndags (med grumme tømmermænd). Jeg har været der mange gange før (vi har årskort), men lige denne gang lagde jeg virkelig mærke til, hvor mange fede planter der er inde ved søkøerne.
 2. … mine tømmermænd søndag kom sig af, at jeg lørdag aften var til 30 års fødselsdag hos en af vores gode venner. Jeg knipsede lige et selfie i bilen på vej derhen. Kender I de der dage, hvor make-up og hår bare spiller 100%? (jeg kender i hvert fald de modsatte haha!). Sådan en dag havde jeg lørdag.
 3. … brugt 1,5 time på legeplads sammen med Bella og ingen af os frøs. Forår I love you! Tim var til eksamen imens, på sin nye lederuddannelse (som han tager ved siden af hans to jobs), og han fik 12. Han er så god!
 4. … spist god mad på restauranten Bacchus her i Odense – sammen med denne dejlige dame. Bacchus er nomineret til Årets Bistro (dén pris som No. 61 vandt i 2014), hvor de blandt andet er oppe mod Manfreds, Kul (begge København) og Bistro 59 fra Aalborg. Her på billedet er det forretten, som var friteret risotto.
 5. … fejret Bellas fødselsdag i København inden vi dagen efter fløj til Budapest. Vi fejrede den med min søster og hendes forlovede. Vi åd kage, gav masser af gaver og legede på skydebanens legeplads, hvor Bella fik lokket moster til at køre hende rundt 😉
 6. … spist virkelig mange af denne kage på Ambers french bakery og café i Budapest. Åh den var god!

I kan følge mig på instagram HER

Lately on instagram I’ve been to Odense Zoo (and been jealous of all the awesome plants), ate great dinner at the restaurant Bacchus (which has just been nominated as Best Bistro of the Year) and Bella got my sister to drive her around on a playground in Copenhagen on her birthday. You can follow me on instagram HERE.

bloglovin

2 kommentarer

 • Anna

  Vil du ikke lave en guide til det flotte makeuplook på billede 2 :D?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Vil du måske lave et how to makeup look med det flotte makeup fra billede 2? 🙂 Det er vildt pænt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt nyt til soveværelset: Spejl fra Ellos