Ny kjole fra Y.A.S.: "Tenniskjolen"

20% rabatkode til ASOS (kun i dag)

 photo rabatkode-til-asos-20-alt-udsalg-discount-promo-code-for-sale-just-female-dropped-waist-kjole-dress-ganni-blonde-lace-disney_zps0suhiujd.jpg Reklamelinks:
1/ ASOS HER   2/ Just Female HER   3/ Ganni HER

4/ Ganni HER   5/ Disney HER   6/ ASOS HER

Endelig! Det er godt nok længe siden, at ASOS har haft en rabatkode, men netop nu kan man få 20% på ALT. Den gælder dog kun til i morgen (tirsdag) kl. 09.00, så I skal shoppe inden da, hvis I vil nyde godt af procenterne 😉 Og den gælder som sagt på alt, så I kan shoppe alle mærker og også udsalg. ASOS har for eksempel et ret stort udvalg af Ganni HER. Jeg har selv lige købt kjolen fra Just Female, som er noget af det rareste. Den vil blive flittigt brugt denne sommer. Skoene lurer jeg lidt på (de koster jo ingenting – selv før rabatten!) og natt-shirten med Disney prinsesserne og “squad goals” ville være lidt sjov og Bella ville blive misundelig.

Koden hedder YESPLEASE og giver som nævnt 20% på alt (man må dog maks. købe for 4900 kroner, men det tænker jeg, at I nok ikke er så mange, der kommer over). Klik på linket HER og indtast koden ved betalingen i feltet til “Promo code”.

God shopping!

Use promo code YESPLEASE at checkout and get 20% off at ASOS on EVERYTHING! Click here to shop!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny kjole fra Y.A.S.: "Tenniskjolen"