OOTD #421: Rød sommerkjole fra ASOS

Jeg sparer sammen til flybilletter, mens jeg shopper med Bank Norwegian

jeg-sparer-sammen-til-flybilletter-mens-jeg-shopper-med-bank-norwegian0 jeg-sparer-sammen-til-flybilletter-mens-jeg-shopper-med-bank-norwegian1

Indlægget er sponsoreret af Bank Norwegian

I ved, hvor meget jeg holder af at rejse – og hvor tit jeg gerne vil! Det bliver i gennemsnit til 3-4 rejser om året og i år lander det på fire. Det er skønt! Når vi selv sætter vores rejser sammen og køber flybilletter samt hoteller separat, så køber jeg 9 ud af 10 gange flybilletter hos Norwegian (og det er jeg ikke blevet betalt for at sige. Det er virkelig Norwegian jeg vælger så tit – helt af mig selv). Vi fløj med Norwegian til Budapest i påsken og det er også dem, som vi flyver med, når vi skal til Skotland snart. De har altid gode priser og alle de billige afgange er ikke klokken midt om natten (det er ikke særlig praktisk med et barn, som helst vil sove til kl. 9-10 stykker).

Måske har I hørt om Bank Norwegian? De lancerede i Danmark i december og nu er deres kreditkort også muligt at få for os danskere. Det er ikke fordi, at jeg vil lave en masse reklame for et kort med kredit – jeg vil ikke blande mig i jeres privatøkonomi og man skal selvfølgelig altid tænke sig om, før man opretter kort med kredit og begynder at bruge af den. Man behøver dog ikke at bruge af kreditten her og jeg vil i stedet lige fortælle jer om fordelene ved kortet. I kan sagtens have bank et andet sted selvom I bestiller kortet (det har jeg). Men hver gang I bruger kortet, så udløser det Cash Points, som I kan bruge på flybilletter. For hver 100 NOK I bruger, får I 1 NOK i Cash Point. Det gælder på alt, om I så handler ind til aftensmad, køber tøj online på ASOS eller noget helt tredje. Det kan hurtigt blive til den del! Fordelene er dog endnu større, hvis I bruger kortet til at købe flybilletter med. Her får I 5% af beløbet, når I køber LowFare billetter hos Norwegian og hele 20%, hvis det er FlexBilletter. Jeg har selv bestilt kortet udelukkende til dét – at købe flybilletter med. Når vi nu alligevel stort set altid køber billetterne hos dem, så vil jeg da gerne have den rabat med. Jeg vil bare sætte pengene over på kortet med det samme, så jeg ikke bruger kreditten, men så alligevel sparer op til ekstra flybilletter ved siden af. Jeg havde faktisk ikke troet, at jeg ville lave et indlæg om et kreditkort, men jeg synes virkelig, at det her er smart, når man i forvejen flyver med Norwegian – og kan spare op til flere (eller billigere) billetter.

I kan læse mere om kortet og bestille et HER

Jeg skal faktisk have fundet ud af, hvor vi skal hen på ferie i foråret. En uges tid (cirka) og helst i Europa. Gerne et sted vi ikke har været før og helst en destination Norwegian flyver til. Har I nogle bud?

Now Bank Norwegians credit card is available in Denmark! Everytime you shop using the card you save up Cash Points that you can use for buying plane tickets at Norwegian. You also get Cash Points when you buy plane tickets with the card: 5% on LowFare tickets and 20% on Flex. I’ve start saving now! Get your card here.

jeg-sparer-sammen-til-flybilletter-mens-jeg-shopper-med-bank-norwegian2 jeg-sparer-sammen-til-flybilletter-mens-jeg-shopper-med-bank-norwegian3

bloglovin

4 kommentarer

 • Helle

  Det er faktisk ret smart, for vi rejser også 60-70% af gangene med Norwegian. Ift forårstur, så kan jeg virkelig anbefale Nice. Vi havde planlagt at rejse til Barcelona, men pludselig steg priserne, så det blev 3.000 kr tur/retur pr mand alene i flybilletter. Så i sidste øjeblik faldt valget på Nice (til 1.100 kr. for flybilletter pr mand tur/retur) Prisen vi sparede på flybilletter kunne vi så bruge på bedre vin og overnatning 🙂 Vi havde 25 grader den sidste uge i april, så folk badede ved byens lækre strande, og der er super fine parker man kan slappe af i. Lufthavnen er seriøst den bedste jeg har været i (ingen kø i security, ren og meget overskuelig) og det er nemt og hurtigt at komme ind til byen derfra. Så det kan anbefales – særligt at bo i den gamle bydel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg vil klart lige nu på Nice. Så fik man måske også lidt lunt vejr 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej Jeanett

  Jeg skal selv til Skotland her til oktober, og jeg er meget interesseret i, at der kommer et indlæg om din planlægning af rejsen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det er gør der! Jeg har tænkt mig at lave et indlæg om den rute vi har lagt 🙂 Hvornår skal du afsted?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD #421: Rød sommerkjole fra ASOS