Trends til efteråret

OOTD #421: Rød sommerkjole fra ASOS

ootd-421-rod-sommerkjole-fra-asos0 ootd-421-rod-sommerkjole-fra-asos1

Reklamelinks:
ASOS dress (HERE and HERE) – DKNY “gansevoort” bag (HERE)
Ray-Ban “meteor” sunglasses – Call It Spring sandals (HERE)

Jeg købte kjolen her, da vi lige var kommet hjem fra Korfu med håb om, at sommeren endnu ikke var slut. Det lignede længe, at jeg måske blev nødt til at gemme den til næste år, men med hedebølgen i sidste uge, så nåede den alligevel at blive luftet. Og vejret i dag lugter jo heller ikke ligefrem af efterår, så jeg krydser fingre for, at vi har lune temperature et stykke tid endnu. Jeg havde den på i fredags, da jeg var til grillmiddag hos venner i nabolaget (I kan læse mere om aftenen i mit weekend indlæg her). Den var perfekt til sådan en lun aften og det var først omkring kl. 23, at jeg lige måtte tage en bluse på. Jeg bliver aldrig træt af sommer!

Jeg har kjolen i “Tall” version HER, men den findes i deres normale kollektion HER.

I bought this dress when I had just returned from Corfu – hoping that the Summer in Denmark hadn’t ended. For some time it did look like we wouldn’t get anymore Summer, but then the heatwave came last we and I could finally use the dress! It’s from ASOS here (and here in “Tall”).

ootd-421-rod-sommerkjole-fra-asos2

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trends til efteråret