Outfit til OFF Awards

Min weekend: hedebølge, grillfest og Find Dory

min-weekend-hedebolge-grillfest-og-find-dory0 min-weekend-hedebolge-grillfest-og-find-dory1 min-weekend-hedebolge-grillfest-og-find-dory2

Sikke en hed start på weekend, vi fik! Bella og jeg startede eftermiddagen med at smelte væk i baghaven. Temperaturen nåede 31 grader på et tidspunkt! Bella i sit badekar med legetøjshajer og mig med iskaffe og min Outlander-bog (den kan købes HER). Senere skulle vi til grill hos venner, hvor Bella havde det ret sjovt på en kæmpe trampolin. Hun må nyde det andre steder, fordi hun får aldrig en herhjemme. Jeg hader dem, de fylder og vi har nok venner, som er læger, til at vide, at et uhyggeligt stort antal af de børn der kommer ind på skadestuen hver dag, kommer der med trampolinskader. Med den viden, så sætter jeg ikke frivilligt en trampolin op herhjemme. Er jeg den eneste, som har det sådan med de grimme store tingester? Det var en virkelig hyggelig aften og vi var hjemme ved en 1-tiden efter en masse rødvin 😉

Bellas kjole er fra Småfolk (HER) og min kjole er fra ASOS (HER). Der kommer et “rigtigt” outfit senere på ugen.

 photo weekend-other-stories-kjole-blue-print-blaa-missjeanett-blogger_zpsf7arwm5a.jpg

Jeg glemte helt at tage billeder lørdag og derfor har jeg kun dette, taget da vi kom hjem lige inden solen gik ned. Vi var på besøg hos venner hele dagen, hvor en aftale om kaffe om eftermiddagen udviklede sig til, at vi “crashede” deres lasagne til middag også. Rigtig hyggeligt – jeg elsker, når aftaler udvikler sig på den måde i løbet af dagen. Lørdag aften sluttede med en film på sofaen (og da Tim faldt i søvn – det gør han altid før mig – så fik jeg læst lidt mere i min bog).

Min kjole er fra sidste år fra &Other Stories (I kan også se den på HER).

 photo weekend-ostemad-morgenmad-sund-danskvand-missjeanett_zpspigegxmj.jpg photo weekend-biograf-biotur-molo-hestekjole-missjeanett-blogger-elsa-smykker-sommerkjole_zpscempifzf.jpg photo weekend-submarine-sandwich-odense-takeaway-sund-missjeanett_zpsmopdzmil.jpg

Søndag startede jeg dagen med en morgenmad bestående af en ostemad (jo, det er rugbrød under osten 😉 haha), en gulerod og flere glas aften. Bagefter tog vi alle tre til træning. Det er efterhånden blevet vores egen lille weekendtradition. De har et legerum i mit fitnesscenter og der underholder Bella sig selv i mens. Det er genialt! Efter træning blev det til et hurtigt bad og så videre i biografen, hvor jeg havde lovet Bella, at vi skulle se Find Dory. Bella havde stylet sig selv til lejligheden; kjole, gummistøvler, Elsa-halskæde, taske og det hele 😉 Filmen var fin, men en stor gentagelse af Find Nemo, synes jeg. Nu er det bare Dory (den blå fisk, som husker vildt dårligt), der er væk. Men den er flot og Bella var godt underholdt! Vi var alle så trætte bagefter, at aftensmaden blev sandwich fra Submarine og vi gik alle tidligt i seng.

Havde I en god weekend?

My weekend: friday I was melting away outside. It was so hot in DK that day! We had a BBQ Friday night at some friends’ house and Bella played with the other kids. Saturday we went for coffee at some other friends and ended up staying for dinner too. Sunday we went to the gym and after to the movies for “Finding Dory”.

bloglovin

15 kommentarer

 • Johanne Emilie

  Haha, altså nu er jeg enig i at de trampoliner ikke er kønne. Overhovedet! 😉 Og jeg har hverken selv børn eller have endnu, men jeg ville også være lidt træt af at skulle kigge på sådan een.

  Men men men, ØJ hvor har jeg haft meget glæde af den vi havde i vores have som barn. Og det både alene, med min bror eller når veninderne var på besøg. Jeg har ikke tal på hvor mange timer og hvor mange forskellige lege der er blevet opfundet på sådan én fætter 🙂 Alle havde dem på vores vej, så vi var altid rundt og hoppe i hinandens haver, haha. Mht. skaderne, så kommer børn vel til skader no matter? Jeg slap i hvert fald med en forstuvet tå og en mavepuster eller to 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tja, de kommer vel til skade, men når en trampolin øger mulighederne for skader, så er det jo en overvejelse man må tage.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har haft samme indstilling til trampolin som dig 😉

  Indtil jeg så fik en trampolin med i købet, da vi købte sommerhus. Min søster er læge på en akutmodtagelse og har advaret os mod at bruge den – og det var da også meningen, at den skulle ryge ud, da den ikke ligefrem er køn (vi har en kæmpe have, så det er ikke pga. pladsmangel, den skulle ryge).

  Men så var det jo, at jeg så min lille niece have en fest på trampolinen, og nu nænner jeg ikke at smide den ud… Så vi siger til folk, at det er på eget ansvar, at de bruger den 😉

  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   De har det også virkelig sjovt på dem, det kunne jeg også se i fredags! Men fornuften vinder bare hos mig. For det første ville sådan en fylde 1/3 af vores græsplæne og så er jeg blevet advaret af tre læger (og din søster siger det samme), så jeg holder på at vi ikke skal have en 😉 En af Bellas legekammerater har brækket armen tre gange på en trampolin… så fatter man altså ikke, at de forældre ikke fjerner den trampolin. Ikke efter tre brækket arme.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari

  Hvor ser hun dog køn ud i den heste-kjole:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhh tak! Jeg synes også, at hun er for dejlig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har det på samme måde som jer med trampoliner, men Thomas synes vi skal have en. Både til de store og de små. Og desværre har vi rigeligt plads til den, og kan se hvor fantastisk de alle sammen synes den er, så er ved at løbe tør for argumenter.
  Vores skal graves ned, håber det mindsker risikoen for skader, men aner det faktisk ikke?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg tror, at det bedste man kan gøre i forhold til skader, er at der er net på rundt omkring. Det med at grave den ned, hjælper vist mest i forhold til, at den så ikke flyver væk under blæsevejr mm.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har det på præcis samme med med havetrampoliner! Lækker sandwich fra Submarine. Der er så gode, må snart derind igen, det er ved at være længe siden, jeg har spist sådan en fætter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Ej, man sætter da ikke en trampolin op uden net???? Vi har haft en i årevis uden nogen uheld, men der er net på og vi er strikse med reglerne for brug af den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] den på i fredags, da jeg var til grillmiddag hos venner i nabolaget (I kan læse mere om aftenen i mit weekend indlæg her). Den var perfekt til sådan en lun aften og det var først omkring kl. 23, at jeg lige […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvor lyder det bare som en hyggelig weekend!

  Har du lyst til at skrive lidt om, hvordan din tilgang er med at have Bella med til sene aftener hos venner? Måske giver det sig selv, når man selv står i situationen, men med en 7 mrd. gammel baby, kan jeg ikke helt greje, hvordan man gør, når de bliver ældre.

  Lige nu og især da vores datter var yngre, kunne vi bare putte hende i barnevognen, og på den måde har vi været med til det meste, men jeg kan godt mærke, at det bliver mere og mere besværligt at putte hende ude. Og at der er en tendens til, at man hellere tager hjem.

  Jeg kan selv huske, hvordan jeg blev lagt til at sove mærkværdige steder hos min mors venner, for at blive løftet op og transporteret hjem om natten. Det er jo egentlig noget af det hyggeligste. Det virker bare som om, at folk har en anden tilgang til det i dag.

  Hvordan gør I?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Selvfølgelig! Altså i dag har vi hende bare med og så er vi generelt ret loose mht om eller hvordan hun putter. Hun er sådan et barn, som hvis hun kommer sent i seng, så sover hun bare det ekstra længe næste dag – så det er jo dejligt nemt for os! Det er jo sværere med de børn, der står op kl. 7 (eller tidligere, åh gru!) lige meget om de er kommet i seng kl. 19, 21 eller 23. Hvis vi havde det, så ville vi være meget mere låst ift at få hende puttet. Så i dag kommer hun bare med og vi giver hende altid nattøj på og børster tænder på nogenlunde samme tidspunkt som vi plejer. Hos min søster og et sæt af vores venner, der prøver vi altid at putte hende, da hun kender stederne rigtig godt og derfor ved vi, at hun godt kan falde i søvn der. Andre steder reder vi måske op i rummet ved siden af os eller giver hende lov til at ligge på en sofa og se tegnefilm på iPad’en (men hun får ikke “lov til” at være med inde hos de voksne – vi signalerer at det er sengetid. Men vi kan jo ikke tvinge hende til at lukke øjnene). Nogle gange falder hun i søvn, andre gange gør hun ikke.

   Men der er en alder, hvor dét vi gør nu, ikke fungerer. Og den er I nok snart på vej ind i. Vi havde en 8-10 mdr, hvor putningen kun fungerede, hvis vi var hjemme. Dengang havde vi ikke særlig mange sene aftaler og dem vi havde, dem sørgede vi var hjemme hos os selv, fordi så kunne vi sagtens putte hende (tit er folk der ikke har børn jo ligeglade hvorhenne man er sammen. Vi spillede bare med åbne kort og sagde at vi ville få en nemmere, sjovere og længere aften, hvis det var hos os pga Bellas putning. Og det har vi aldrig oplevet folk sige nej til). Ellers havde vi rigtig mange eftermiddagsaftaler med folk i stedet, så vi kunne tage hjem efter aftensmaden.

   Husk dig selv på, at det er en fase! Det skal nok blive nemt at komme ud igen. Og jeg husker også mange aftener som barn, hvor jeg er faldet i søvn hos mine forældres venner og er blevet båret ud i en taxa sovende senere. Det synes jeg også var hyggeligt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Tusind tak for det grundige svar. Det er virkelig dejligt at høre, hvordan andre gør det.

   Tak fordi du altid er så god til at svare tilbage og giver dig tid til det:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Selv tak! Det er bare dejligt, hvis man kan dele sin erfaring med andre og at de kan bruge den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit til OFF Awards