Ruten til vores roadtrip i Skotland

Nattøj med Disney til voksne

nattoj-med-disney-til-voksne0 nattoj-med-disney-til-voksne1

Reklamelinks:
1/ Missimo HER   2/ Missimo HER   3/ ASOS HER
4/ Missimo HER   5/ ASOS HER   6/ Missimo HER

I ved, at jeg er stor Disneyfan – også selvom jeg for længst har forladt barndommen. Jeg kan ikke rigtig rende rundt i Disneytøj til hverdag (eller, det kunne jeg godt, men det lader jeg Bella om) og derfor lader jeg det i stedet få afløb i form af nattøj. Jeg flashede en af mine Disneynatkjoler på Snap (følg mig på: missjeanett) for et par dage siden og I var flere der spurgte ind til den (og endnu flere der havde screendumpet den), så I får her lidt inspiration. Min natkjole er faktisk nr. 1 – min er bare med hvid baggrund i stedet for grå. Men ellers er det fuldstændig den samme (også samme mærke). Det bedste er, at ingen af de her items er dyre. Den billigste koster 115 kroner (nr. 6) og den dyreste 220 kroner (nr. 5). Så det er virkelig til at overkomme! Jeg tror, at jeg skal have både nr. 3 og nr. 4! Man kan aldrig få for meget Disney 😉

Har I nogle gode weekendplaner? Jeg har en weekend med INGEN planer og det er SÅ rart. Vi har snakket lidt om at træne, gå i haven (hvor har vi et vildt vejr her i september) og spise svampetoast igen. Hvis vi gør sidstnævnte, så skal jeg nok få nedfældet en opskrift til jer denne gang. God fredag!

A few days ago I had a photo of my self in one of my Disney nighties on my Snapchat. Several of you asked where I got it, so I thought I would make a blogpost with some Disney night wear for you guys. Mine is no. 1 (just in white, not grey) and I love it!

bloglovin

2 kommentarer

  • Laura

    Hej Jeanett,
    Dejlig blog du har dig her!
    Nu når vi er ved Disney vil jeg da lige hurtigt komme med input. Som du måske allerede ved har Wheat lavet en “Disney” kollektion. Den er sååå fin og langt mindre farverig end f.eks. H&Ms bud – ikke at der er noget galt i den! (:

    Mange hilsner
    Laura – indehaver af to stk. Disney glade piger selv (:

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Ja, den er SÅ fin og den er netop udkommet. Jeg regner med at lave et indlæg om den i næste uge. Det er nemlig Disneytøj, men afdæmpet og PÆNT!! Så vigtigt!

      Og tak for de søde ord 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ruten til vores roadtrip i Skotland