Alletiders kvinder

Postkort fra Fuerteventura #2

missjeanett-badedragt-fra-asos-blomster-print-sla-om-wrap-bathing-suit-swim-marmar-fuerteventura-fitness-vagttabgilda-casa-de-pinchos-y-tapas-god-tapas-i-corralejo-good-restaurant-in-fuerteventura-missjeanett-bloggercorralejo-fuerteventura-holiday-ellos-summer-dress-kids-missjeanett-rejse-ferie-sommerkjoleReklamelinks:

Lige nu ærgrer jeg mig ret meget over, at vi ikke tog to uger og kun en. Jeg godt en uges afslapning, restauranter og sommervejr mere. I dag har vi brugt det meste af dagen ved poolen, men har også lige været nede i byen en smule og Bella fik sit ønske opfyldt, da vi tilbragte en times tid i et oppusteligt legeland. I love vacation life!
Jeg kommer til at lave en Fuerteventura guide, når jeg er hjemme igen, men hvis I vil høre, hvad jeg synes om vores hotel, så taler jeg lidt om det ovre på snapchat: missjeanett

Nu skal vi lige have fundet ud af, hvor vi skal spise i aften og så skal jeg have styr på, hvor og hvornår jeg kan se Oscars i aften. Jeg tænker, at jeg vil se den røde løber og så lægge mig til at sove efterfølgende. Der kommer selvfølgelig indlæg med mine favoritter og dem, som jeg syntes, var værst klædt. Har I Oscar planer i aften/nat?

Min badedragt er fra ASOS HER. Bellas badedragt er fra MarMar Cph HER og hendes fine kjole nederest er fra Ellos HER

I wish we had booked two weeks here on Fuerteventura and not just one. I could go for one more week of sun, summer and doing nothing! It is very lovely here. Now we’re trying to figure out where to eat tonight and then I’m gonna watch some red carpet Oscars tonight.
My swimsuit is from ASOS HERE. Bellas swimsuit is from MarMar Cph HERE and her nice dress is from Ellos HERE.

bloglovin

6 kommentarer

  • jkhk

    Hvor meget har du betalt for dine bryster?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Iben

    Er poolen opvarmet ?
    ☀️

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Den ene er 🙂 (der er to styk store pools og en børnepool).

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • HS

    Mærkelig kommentar ovenstående :s det må være fordi din krop ser sindsyg godt ud i den badedragt! *pift* *pift* – håber jeg kommer til at se lige så godt ud efter jeg har født 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Tak, hvor er du sød! Jeg tog faktisk også kommentaren over som et slags kompliment? Haha!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alletiders kvinder