Sære søgeord

Postkort fra Fuerteventura i kaktuskjole

molo-kaktus-postkort-fra-fuerteventura-corralejo-kjole-cactus-dressfuerteventura-corralejo-spain-de-kanariske-oer-canary-islands-palmer-missjeanett-blogger-iamtbkaktuskjole-fra-molo-fuerteventura-corralejo-familievenligt-hotel-lejligheder-missjeanett-bloggerReklamelinks:
Molo kaktuskjole HER (på udsalg)

Hola! Som man jo siger hernede. Jeg tænkte, at jeg lige ville sige hej med et fint postkort herfra Corralejo på Fuerteventura. Jeg nyder virkelig at rende rundt med bare bare og fødderne i sandaler. Åh hvor har det været savnet! Bella proklamerer også flere gange om dagen, at hun elsker ferie. And I’m with her! Vejret har været fint på en 20-22 grader – dog med nogle enkelte regnbyer her og der, men de er hurtigt væk igen. Til gengæld regner det, det meste af natten, men det har jeg ingen indvendinger imod! Vi får spist en masse tapas (jeg har allerede to gode restauranter, som jeg vil anbefale jer, når jeg laver min guide hertil), is og nydt solen. Jeg får læst en masse i min bog (fik slugt 100 sider alene i går), så alt er, som det skal være. Jeg hører, at I får snestorm flere steder i landet i dag. Jeg sender jer en kærlig tanke og selvom jeg helst vil have sol og sommer, så er jeg faktisk misundelig over at gå glip af snestormen. Det er også hyggeligt. Men ja, jeg vil nu hellere ligge på vores (kæmpe) terrasse nu og nyde solen. Vores hotel er virkelig også skønt – mega meget value for money! Her kunne jeg godt finde på at tage til igen.
Jeg er ret aktiv på snapchat (missjeanett) og instagram HER, hvis I har lyst til at se lidt mere til vores ferie.

Bellas fine kaktuskjole er fra Molo og den er på udsalg HER

Hola from Fuerteventura! I’m enjoying the sun, tapas, reading and just relaxing. We have had about 20-22 degress during the day and a few raindrops, but the rain is mostly in the night. I’ve already tried a few good restaurants that I’m going to include in my guide for Fuerteventura. Bella loves vacation – she says so several times a day, haha! Bellas cactus dress is from Molo and it’s on sale HERE.

corralejo-fuerteventura-de-kanariske-oer-missjeanett-blogger-livet-som-mor-med-barn-apollorejser

bloglovin

7 kommentarer

 • Emma

  Søde Bella ❤ Hun ligner dig godt nok mere og mere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Synes du? 😀 Jeg kan se det lidt, men hun ligner godt nok også stadig sin far ret så meget 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Hun ligner også sin far meget stadigvæk 😉 Men på øverste billede synes jeg det er ret tydeligt – på ansigtsformen, øjnene, munden og lidt næsen 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra D.

  Hold op, din datter lever op til sit navn, hun er virkelig “Bella” (Smuk!)

  Tag lige noget af varmen med hjem 😉 jeg gider ikke mere kulde og sne 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhh hvor er du sød – tak! Jeg skal prøve at snuppe lidt forår med hjem til os i Danmark 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Skønt! Vi drømmer lidt om at stikke af til Fuerteventura om en uge. Kan du anbefale jeres hotel?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, rigtig meget! Det er virkelig et godt hotel. Store lejligheder og lækkert område (der er gartner på hver dag!). Drop dog all-inclusive – maden er virkelig ikke særlig god. Morgenmad er okay, men resten er tangerende til virkelig dårligt. Desuden er det den samme buffet 3 x om dagen (ala carte restauranten skal man nemlig selv betale for).

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sære søgeord