Min weekend: Odense Letbane dommertjans, Comwell ophold og nyt vietnamesisk sted

Lædertaske fra ASOS til 280 kroner

laedertaske-fra-asos-billig-missjeanett-groen-green-ruskind-suede-leather-bag-purse-vintage-stylelaedertaske-fra-asos-billig-groen-green-bag-suede-leather-missjeanett-bloggerReklamelinks:
ASOS bag HERE

Lige inden vi tog til Fuerteventura, da købte jeg denne fine ruskinds- og lædertaske fra ASOS. Jeg kunne ikke stå få dens vintage-look og den grønne farve! Den har en rigtig fin størrelse (I kan se den på mig i indlægget HER) og en god længde på remmen (hader tasken der enten har får lang eller for kort rem).
Og det bedste af det hele, er næsten prisen – sølle 280 kroner for en taske i både ægte læder og ruskind. Kup! Den kommer jeg til at bruge meget hele sommerne.
I finder den lige HER

Kig iøvrigt gerne forbi min Tictail HER, hvor jeg lige har lagt nyt op + der kommer mere i løbet af i dag.

Just before we went to Fuerteventure, I bought this vintage look leather and suede bag from ASOS. You can see it on me (to get an idea of the size of it) in this post HERE. It’s amazing that you can get real suede and leather for that price! You can buy it HERE

bloglovin

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend: Odense Letbane dommertjans, Comwell ophold og nyt vietnamesisk sted