Awesome onsdag med lakridsdrinks, lækkert hår og søde bloggere

Mit fine Odense: MASH Odense

mash-odense-restaurant-tartar-med-chips-mit-fine-odense-blogger-missjeanett-jeanett-drevsfeldt-anmeldelsemash-odense-spinat-i-floede-mit-fine-odense-missjeanett-blogger-anmeldelse-gode-boeffermash-odense-bar-gode-drinks-stor-isterning-missjeanett-mit-fine-odense-anmeldelse-boeffer

Jeg har allerede været på MASH Odense en håndfuld gange og jeg har bestemt ikke været der for sidste gang. I kender måske godt konceptet bag MASH Odense i forvejen, da det er en del af kæden MASH, som ligger i andre danske byer. MASH Odense er den nyeste og sidste restaurant i Danmark (MASH har udtalt at de ikke åbner flere restauranter i DK nu, da de vil fokusere på udlandet fremadrettet). Jeg er virkelig glad for, at Odense lige nåde at komme med, fordi det er virkelig gode bøffer, som man kan få på MASH Odense.

mash-odense-steak-house-boef-rib-eye-bearnaise-sauce-blogger-missjeanett-mit-fine-odense-guidemash-odense-restaurant-i-odense-flakhaven-steak-house-missjeanett-blogger-mit-fine-odense-drinks

MASH Odense er et klassisk steak house og derfor er fokus på menuen også store, gode bøffer. Menuen er ret enkelt bygget op: forretter, bøffer med forskellige “sides” som man tilvælger og så desserter. Nu har jeg prøvet flere forskellige typer af kød på menuen hos MASH Odense, og mine favoritter er deres ribeye fra Uruguay og den australske Tomahawk steak. Begge har en helt fantastisk kødsmag! Det er den bedste bøfoplevelse, som jeg har haft i Odense. Til ens bøf vælger man sides og sauce, og her var jeg især vild med deres signatur bearnaise og cremet spinat. Hvis man er på jagt efter en lidt ekstraordinær kødoplevelse, så tilbyder MASH Odense både wagyu og kobe kød. Det har jeg dog endnu tilgode at prøve, men planer om, at det skal ske på et tidspunkt. Min ultimative favoritret på MASH Odense er dog faktisk en af deres forretter. Jeg er fuldstændig tosset med deres tartar, der smager som fuglene synger. Jeg har seriøst drømt om den tartar flere gange end jeg helst vil indrømme. Jeg vil også gerne kaste en anbefaling efter forretten, hvor man får nogle lækre kødkroketter med parmasan og spicy salsa. Lige nu er det meste på deres menukort retter, som man kender fra de andre MASH restauranter. De vil dog på et tidspunkt få retter på menukortet, som er noget man kun kan få på MASH Odense. Er man ikke til store bøffer, så er der også lidt kylling og fisk på menukortet.
Skal middagen afsluttes med noget sødt, så er der også flere lækre valgmuligheder. Jeg har blandt andet prøvet deres cheesecake og créme brülée, og jeg var især vild med sidstnævnte. Den havde et perfekt knasende låg og smagte virkelig meget af vanilje. Den blev serveret med en lækker syrlig bærsorbet.

God mad skal akkompagneres med lækker drikkelse og her er MASH Odense både leveringsdygtig indenfor gode vine og virkelig lækre drinks. MASH Odense har en vinkælder (og derfor et stort udvalg af vine) og er udstyret med en virkelig pæn bar, hvor meget kompetente bartendere laver fantastiske drinks. Sjældent har jeg set nogen nusse så meget om hver enkelt drink, som de gør på MASH Odense. Det er en fornøjelse at opleve! Jeg er ret vild med deres old fashioned (som man kender fra Mad Men, hvis I har set den serie. Don Drapers favorit drink). Tjek lige detaljen på isterningen, hvor der står “MASH”. Det er sejt!

MASH Odense ligger på Vestergade (lige ved rådhuspladsen/Flakhaven) og I kan finde deres åbningstider, menu mm HER. MASH Odense har de fleste dage åbent til både frokost og aften. Om aftenen er det oftest nødvendigt at bestille bord.

Disclaimer: “Mit fine Odense“-serie er FULDSTÆNDIG spons-fri, da det er mine egne favoritter, som kommer lige fra hjertet (og maven). Man kan ikke købe sig til sponsoreret indlæg i denne serie. Find mine andre Odense-anbefalinger HER eller oppe i menuen under “Mit fine Odense“.

mash-odense-cheesecake-missjeanett-odensebloggers-mit-fine-odensemash-odense-missjeanett-blogger-stort-udvalg-af-bourbon-gode-drinks-mit-fine-odense-guidemash-odense-desserter-creme-bule-missjeanett-blogger-mit-fine-odense-anmeldese-guide

Odense got a new steak house – MASH Odense – and it’s great! Great steaks, good side order, fantastic starters (I love their steak tartar!) and an impressive wine menu. They also have a really nice bar where skilled bartenders make amazing cocktails. They make a great old fashioned! If you’re in the mood for something sweet then I can recommend the cheesecake or the créme brülée. See opening hours and the menu here.

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

1 kommentar

  • Amalie

    Hej Jeanett
    Jeg ville spørge om du muligvis kunne lave et blogindlæg om Odense til os der overvejer at studere i byen, altså om hvad du synes Odense kan som Århus f.eks. ikke kan? Jeg har læst din blog længe, og synes altid du har snakket så godt om Odense og jeg har opfattelsen at det er by på vej frem, men har virkelig ikke et stort kendskab til byen, så det kunne være virkelig fedt, hvis du havde lyst til at skrive om det 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Awesome onsdag med lakridsdrinks, lækkert hår og søde bloggere