Outfit of the day #453: Hård uge og min kjole på udsalg

Træt af at se træt ud: Rander under øjnene

restylane-for-moerke-rander-missjeanett-blogger-cerix-odense-poser-under-oejnene

Reklame for CeriX:

I er rigtig mange, der har efterspurgt indlæg om den behandling, som jeg fik lavet med restylane. De kommer endelig her og jeg har tænkt mig at dele det op i tre indlæg, for at de ikke bliver for lange. Dette første her er om hvad jeg ville have lavet og hvorfor. Det næste indlæg bliver om selve behandlingen og hvordan det foregår. Det sidste er med en opdatering på resultatet – og vil jeg gøre det igen?

De sidste 7-8 år har jeg lagt mærke til, at jeg har nogle ret tydelige mørke rander under øjnene. På rigtig dårlige dage (typisk når jeg har sovet dårligt, er syg eller har fået meget alkohol dagen før), så er der også nogle tydeligt poser. De er klart blevet værre efter at jeg er blevet mor. Det er desværre noget, der er genetisk i min mors familie og min mor er har det meget voldsommere end jeg. Det har irriteret mig i nogle år, fordi det er ret træls at se meget træt ud, når man faktisk ikke er det. Jeg er utrolig mange gange blevet spurgt, om jeg var syg eller har haft en hård nat – når jeg i virkeligheden har sovet 9 timer. I kraft af bloggen, så ser jeg også på flere billeder af mig selv end gennemsnittet nok gør, men det gør også, at jeg har lagt ekstra meget mærke til det de sidste par år. I kan se det her på begge billeder. Min rande er både dyb og når jeg ikke har make-up på, så er jeg også ret blålig i samme område. Farven kan tages med make-up, men det er en hårfin balance, da for meget make-up faktisk kan ende med at fremhæve selve “randen” og få den til at syne dybere. Desuden er det typisk mere tydeligt om vinteren end om sommeren. Vi er generelt mere sløve og trætte om vinteren, hvilket så kommer ekstra til udtryk i randerne under mine øjne. Samtidigt “dækker” sommerkuløren den mørke farve under øjnene hos mig, så jeg ser meget mere frisk ud, når jeg får lidt kulør.

Jeg er med på, at forfængelighed er en del af “problemet” og at jeg godt ved, at jeg ikke ligner en, der har fået et bat i hovedet. Men jeg er fortaler for, at man skal gøre noget, hvis det er noget, der oprigtigtalt går én på. Om det så er rynker, trætte øjne, vægt, små bryster og så videre. Og det har virkelig gået mig på de sidste små 2 år. Det bliver i øvrigt ofte også kun værre med alderen, så hvis man er ked over det nu, så bliver man nok kun mere ked af det med tiden. Jeg har aldrig ville ikke skæres i. Så ked af det, er jeg alligevel ikke (og det koster også en del mere).

Kan man selv gøre noget? Ja – men, kun lidt. Men man skal ikke forvente vilde resultater. Man kan sørge for, at man får nok væske, da det hos nogle kan være på grund af manglende væske. Man kan sove med hovedet “højt” (flere hovedpudder oven på hinanden) og så kan man skrue ned for ens forbrug af alkohol. Men man skal ikke forvente, at det fjerner problemet fuldstændig.

Som sagt så havde det irriteret mig i nogle år, men jeg var ikke frisk på, at skulle skæres i for at få det “fixet”. Det synes jeg er for voldsomt. Desuden så løser kirurgi desværre ikke problemet permanent. Jeg har prøvet lidt forskellige kølende øjencremer, men uden store synlige resultater. Men så begyndte jeg at læse rundt på andre blogs, at problemet faktisk kan klares med fillers! Det anede jeg for bare et år siden seriøst ikke. Fillers sprøjtes ind under huden, så der skal ikke skæres nogle steder. Samtidig er det restylane, der bruges, hvilket forsvinder igen efter noget tid, hvis man fortryder behandlingen. Restylane er ikke ligesom botox, der “lammer” ens muskler/mimik. Restylane “fylder” randen op og fordi huden bliver løftet væk fra blodkar, så vil man også syne mindre blålig under øjnene. Efter at jeg havde været til et bloggerevent og åbningsreception hos CeriX, så besluttede jeg mig for at bestille tid til en gratis konsultation hos dem, så jeg kunne høre lidt mere. Jeg gik fra konsultationen med en masse viden og info (og et kompliment om, at jeg har hud som en på 25 (!!)) – og en ny tid til selve behandlingen. Selve behandlingen beskriver jeg for jer i næste indlæg 🙂 Hvis I overvejer en behandling, så kan I booke en gratis uforpligtende konsultationen HER. CeriX ligger både i Odense og København.

Hvis I har spørgsmål, så skyd løs – jeg skal prøve at svare, så godt som jeg kan. Der kommer dog meget mere info om selve behandlingen, priser mm.  i næste indlæg.

For several of years I’ve been tired of looking tired – dark blue under my eyes. These photos are before I had restylane. Soon I’ll tell you more about how it was done and show you the results. But I decided to get it done because I was annoyed of looking tired all the time. It runs in my family – my mom has had the same problem for years and it’s only getting worse with age, so I decided to do something about it.

restylane-under-oejnene-moerke-rander-poser-blaa-missjeanett-foerbilleder-cerix-odense

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

4 kommentarer

 • HS

  Så fedt at du er åben omkring det, for jeg er også tiltaler for at hvis det er for træls så må man gøre noget ved det – alting med måde dog og er også lidt imod for meget kirurgi 🙂 det her vil jeg 100 % overveje hvis jeg en dag får brug for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, jeg synes, da bare man skal være åben omkring det! Der er ingen grund til at skjule, at man får “lavet noget”. Så ender alle andre jo bare med at rende rundt og tro, at de er de eneste, der ikke er født med gener, der gør, at de undgår rynker, rander, hænge bryster osv. Jeg synes ikke, at det er skamfuldt at få lavet noget.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt indlæg. Jeg har fuldstændig det samme problem. Som du også nævner, så bliver randerne for det meste bare værre, når jeg prøver at dække dem med eks. concealer, hvilket er hamrende irriterende. Jeg følger med til næste indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Mange tak! Ja, concealer er virkelig heller ikke min ven og derfor bruger jeg det stort set aldrig.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #453: Hård uge og min kjole på udsalg