Bella befaler: juli

16 smukke slå om kjoler

slaa-om-kjoler-wrap-dress-like-relation-par-red-flowers-blomser-frill-hem-flaeser-blaa-gul-asos-gina-tricot-missjeanett-bloggerslaa-om-kjoler-wrap-dresses-mango-asos-frill-hem-missjeanett-inspirationslaa-om-kjole-wrap-dresses-yellow-blue-blaa-denim-qed-asosslaa-om-kjoler-wrap-dresses-fashion-union-gina-tricot-nobodys-child-flower-print-qed-asos-missjeanett-bloggerReklamelinks:
1/ Boohoo HER   2/ Gina Tricot HER   3/ New Look HER   4/ Sacred Hawk HER
5/ Vero Moda HER + HER   6/ Glamorous HER   7/ Motel HER   8/ Mango HER
9/ Liquorish HER   10/ Liquorish HER   11/ Influence HER   12/ QED HER
13/ Gina Tricot HER   14/ QED HER   15/ Fashion Union HER   16/ Nobody’s Child HER

Hvis man ikke har opdaget, at slå om kjoler er den helt, helt store trend denne sommer, så ejer man enten ikke en instagram-profil og/eller har været uden internet i et par måneder. Slå om kjoler er ALLE steder! Og det er en trend, som jeg i den grad er med på! Slå om kjoler har alle dagene været utrolig flatterende og fungerer på rigtig mange forskellige kropstyper. Desuden er slå om kjoler typisk meget behagelige at have på. Dét mærke som man ser mest på instagram er Réalisation Par, men er man hverken frisk på at kaste sig ud i det med told (det kommer der oven i deres priser) og heller ikke vil betale 1500 kroner (og op efter) for sommerens kjole-trend, så er der heldigvis billigere alternativer. Jeg har selv lige købt den her (som i øvrigt minder voldsomt meget om denne her fra netop Réalisation Par). Den fra Vero Moda koster bare kun 300 kroner og af samme grund er den blevet revet ned af online-hylderne.

Jeg har fundet disse 16 slå om kjoler, der alle har utrolig fair priser, hvis man ikke vil betale meget for at være med på trenden. Jeg kan selv rigtig godt lide nr. 12 og nr. 16. Slå om kjoler behøver heldigvis ikke at være begrænset til at være en sommer-trend, hvis man bare finder et par slå om kjoler i nogle farver, der duer til efteråret også. Det kunne for eksempel være nr. 9 og nr. 13. Jeg fandt også denne her og denne efter jeg havde lavet collagen. Jeg kan især godt lide den første! Desuden kommer der snart en utrolig fin rød og prikket slå om kjole fra Gina Tricot i dette stof. Den går jeg virkelig og venter på!

Er I vilde med slå om kjoler?

If you haven’t noticed that wrap dresses are a huge trend this Summer, then you’ve either been without any internet connection, don’t have an instagram account or have been living under a rock. Wrap dresses are EVERYWHERE! Here’s 16 wrap dresses that are very reasonable priced. I’ve just bought this one my self, but I want more! I really like no. 12 and no. 16.

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

14 kommentarer

 • HS

  Jeg ELSKER slå-om kjolerne og venter spændt på at Vero Moda får dem på lager igen 🙂 Synes du at den er normal i størrelsen og er længden passende?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg tror desværre ikke, at dem fra Vero Moda kommer igen. Det er i hvert fald det, som jeg har fået at vide. De er lidt små i det. Der var kun en XL tilbage, da jeg købte min og den passer mig perfekt (og jeg er ikke en XL normalt). Så de er små i størrelsen – især hvis man har lidt barm. Jeg har også hørt fra andre, at de også fandt dem små i størrelsen. Længden synes jeg er fin!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • HS

   Tak for svar! Jeg fik at vide af Vero Moda at den kommer igen i flere farver sidst i august, så det er med at holde øje 🙂 Og godt at vide det med størrelsen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg har fået at vide, at det er grøn og sort den kommer i igen her i august. Håber at den kommer snart, fordi den gad jeg godt have med i sommerhus! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Det ser ud til at der kommer noget lignende i veromoda igen https://instagram.com/p/BXQKsQYghht/ – jeg kan ikke helt finde ud af om jeg er vild med kjole over bukser, som på billedet- synes vi har været der før i slut 90’erne med underkjoler udover bukser 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Shit, den vil jeg gerne have fingrene i! Virkelig pæn farve – og oplagt til efterår også! Tusind tak for tip!

   Ps. Nej, jeg ved heller ikke, hvad jeg skal mene om det der udover bukser. Det ser pænt ud på nogen, men jeg føler godt nok også, at det var noget jeg allerede har dyrket i 90erne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra D.

   Enig! Hold op den er lækker! Skal så meget hapse en når de kommer i butikkerne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Me too!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg har netop bestilt den røde fra realisation par, men har fået at vide at netop Vero Moda også får den i rød. Om det er samme røde farve tør jeg dog ikke sige, men den skulle vidst komme snart.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg har netop lige snakket med dem og der sagde de, at den kommer igen i grøn og sort her i august. Ikke rød – selvom jeg da virkelig gerne vil have den i rød. Men så er der heldigvis den fra Gina Tricot! Hvor havde du hørt det med den røde fra?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Jeg snakkede med i Tarup Centeret, hvor de oplyste mig om at der kom en rød senere på året 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det kunne være fedt, hvis der gjorde! Den ville helt sikkert også blive populær 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Ja, den kommer både i rød, sort og grøn.
   Følger en fra hovedkontoret der har offentliggjort et billede af den røde 🙂
   Alle tre farver kommer i slut august

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg har lige talt med en fra Vero Moda for et par dage siden. Du har ret – og der kommer faktisk endnu flere farver end de tre 😉 Desværre vil jeg have dem alle – det bliver dyrt! Ha ha. Det er godt, at kjolen har sådan en lav pris. Jeg laver snart et indlæg med dem! De fleste kommer i midten af august og så nogle i slut-august/start-september.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bella befaler: juli