Opskrift: Fyldte søde kartofler med guacamole

Bella befaler: Februar

L.O.L. Suprise dolls dukker - LIL SISReklamelinks:
1/ Mini Rodini HER   2/ Lundby HER   3/ Disney by WHEAT HER
4/ Mini Rodini HER   5/ Disney by WHEAT HER   6/ L.O.L. Surprise! HER

Nu er det ikke fordi, at jeg synes, at Bella mangler særlig meget her efter julen – men hun er helt sikkert uenige! Vi gav hende jo et dukkehus i julegave og nu er det jo naturligt, at hun rigtig gerne vil have flere møbler i det. Lige nu er både hun og jeg lidt vilde med spisebordssættet nr. 2.  Jeg synes, at hun mangler lidt tøj. Ikke som i åh-hun-har-ikke-noget-at-tage-på, men mere at nogle ting efterhånden er lidt slidte og jeg kan se, at om en måned eller to, så er en 3-4 kjoler nok for små. Derfor kan vi lige så godt købe en kjole her og der, istedet for at jeg skal hen og købe 5+ nye kjoler på en gang (Bella går primært i kjole – der kan sagtens gå uger mellem hun har bukser på. Gad vide, hvor hun har det fra? 😉 ). Jeg har netop lige klikket kjole nr. 3 hjem. Den er så fin og det er en af dem, hvor Bella vil glæde sig til hver gang, hun skal have den på. Jeg ville egentlig også gerne have købt nederdelen nr. 5 til hende, da hun har snakket om den flere gange, efter at vi så den i Magasin før jul. Den er endda på udsalg lige nu, men desværre er Bellas størrelse udsolgt – øv! Hvis det stod til Bella, så købte vi dog kun en ting denne måned – og det er flere af de der L.O.L Surprise! dolls. Kender I dem? Er jeres unger også hooked? Bella elsker at se videoer på YouTube og hun er besat af de her L.O.L. Surprise! ting. Det er en kugle, hvor man fjerner 7 lag og helt inde i, er der så en lille babydukke. Prøv at google dem – de er ALLE steder. Nå, men Bella samler på dem (hun har 5) og hun har længe snakket om, at hun gerne vil have en af dem med glitter, som jeg nu har fundet ud af kan forudbestilles HER. Ja, jeg har lige forudbestilt to. Jeg kan slet ikke vente med at se hendes ansigtsudtryk, når hun finder ud af, at jeg endelig har fundet glitterversionen. Nøj, hun bliver glad.

Hvad skal I have købt til jeres børn denne måned? Er I på udsalgsjagt?

This month I’m gonna buy some new dresses for Bella. There’s 3 or 4 of her current ones that are going to be to small for her in a few months. Better start buying a few ones now than having to buy her 5+ dresses at once. I’ve just bought no. 3 – Bella’s gonna love it! I would have loved to buy the skirt no. 5 too, but it’s sold out in her size. Too bad! If Bella had any saying she would think that we should just buy tons of the L.O.L. Surprise! dolls. Are your kids into those also? Bella watches YouTube videos with them and she obessed with them!

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

2 kommentarer

 • Min pige på 2,5 år vil kun gå i kjoler for tiden, så jeg har lige klikket tre hverdags-kjoler og leggings hjem, så vi forhåbentlig kan undgå tøjkrise om morgenen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Lyder som en god plan! Fik du købt noget godt?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift: Fyldte søde kartofler med guacamole