The Greatest showman

Et smukt farvel

farvel-olav-korsloekke-missjeanett

Jeg har været lidt stille herinde de sidste par dage. I torsdags var vi til begravelse for at sige farvel til en, som vi ikke lige havde regnet med at sige farvel til nu. Jer der bor på Fyn, har muligvis læst det i pressen (ellers kan I se det her – i øvrigt nogle smukke ord af Tim, synes jeg – helt objektivt set). En af Tims byrådskollegaer døde mellem jul og nytår efter meget kort tids sygdom. Han kørte en flot valgkamp og blev også genvalgt – på trods af at han kørte den, imens han var syg. Virkelig en kæmpe indsats og med et flot resultat. Tim har kendt ham i rigtig mange år og I kan måske genkende ham fra en række TV-programmer, der blevet lavet om skolen, som han var inspektør på indtil 2011, hvor skolen lukkede. Olav var en mand, der har rørt mange og det kunne vi tydeligvis se i torsdag. Der var tæt på 500 mennesker, der ønskede at sige farvel til ham. Vejret var så smukt, som I kan se her. Jeg er sikker på, at det var ham, der lige sendte en lille solstråle ned til os. Lige siden i torsdags har jeg bare været helt tappet for energi og utrolig træt. Det er altid lige lidt hårdere at sige farvel end man måske regner med. Men et smukt farvel blev det.

I øvrigt er det en lidt sær oplevelse at være til en begravelse, hvor der er presse med. Jeg ved, at det er “the name of the game”, når personen lever et offentligt liv og jeg er heller ikke modstander af, at de var til stede. Jeg er faktisk også helt sikker på, at Olav ville have været glad for den store opmærksomhed. Men derfor er det stadig en mærkelig oplevelse med fotografer, Tv mm. Det havde jeg ikke prøvet før. Takket være pressen har man nu også disse smukke billeder fra dagen. Heldigvis var det mange år siden, at jeg sidst har været til en begravelse og jeg håber på, at der går rigtig mange år igen før det sker.

Nu vil jeg putte på sofaen med Bella og Tim. Jeg håber, at I får en rigtig dejlig weekend <3

I’ve been a bit quiet in here for at few days. On Thursday I attended the funeral of one of Tims collegees and friends from the city counsil. He died a few days after Christmas after being sick for a very short period. It was a beautiful day, but very sad. So many people came to say a last goodbye. Olav was very wellknown in Odense and he has made a difference for lot of people through the years. It’s weird to have press at a funeral, but it’s okay – just weird. And because of the press attending we end up having beautiful photos like these from a sad day. Have a lovely weekend <3

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

4 kommentarer

 • Amalie

  Olav var et fantastisk livsbekræftende menneske, der gjorde en forskel i mange menneskers liv. Jeg er glad for at høre, at han fik en smuk og værdig afsked 🙂 Og sikke noge fine ord, din Tim giver ham med på vejen. De passer lige ind i Olavs ånd, synes jeg. Kh fra en fellow-fynbo.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Helt enig med dig, Amalie. Det var han virkelig. Og tak, det skal jeg sige videre til Tim. Olav fik en smuk afsked. Det var en smuk dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Olav viede os for lidt over 4 år siden… og går bort mellem jul og nytår hvor vi også går fra hinanden – sikke en (trist) tilfældighed 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Nej, hvor er det trist! Tanker til jer herfra også <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Greatest showman