Caitriona Balfe i Stine Goya bees jumpsuit

Rose pink gin tonic

Pink Rose gin tonicPink rose gin tonic

Reklamelinks – markeret med *

Nu er det her ikke den mest indviklede eller originale opskrift, men jeg lover jer for, at Rose Pink Gin Tonic smager virkelig godt! Så godt, at jeg nu foretrækker en Rose Pink Gin Tonic fremfor en “almindelige” gin & tonic (som jeg ellers også elsker!). Gin er generelt utrolig populært – også selvom at det er en type alkohol, der deler vandene. Enten så hører man til dem, der har gin & tonics på deres liste over yndlings drinks eller også er man på hold med dem, der synes, at gin smager af gran (eller enebær, som det faktisk er). Jeg tror, at enten så kan man lide gin eller også kan man ikke, men jeg vil omvendt sige, at det typisk er de billige (og dårligere) gins, der smager mest af enebær. Derfor kan det være, at man skal prøve en lidt bedre gin, hvis man kun har prøvet de helt billige flasker, inden man afskriver det helt.
Udover at en Rose Pink Gin Tonic er utrolig pæn (se lige den fine lyserøde farve!), så tilføjer den delikate rosesmag bare lige prikken over i’et på det hele. Det er i øvrigt ikke rosé, men rose som i blomsten den smager af. Jeg er så stor fan af denne cocktail!

Opskrift på Rose Pink Gin Tonic (1 person):

3 cl gin (jeg vil anbefale enten Geranium* eller The Botanist*)
½ Fentimans Rose Lemonade (kan købes HER)
isterninger

Som jeg siger, så er det Rose Pink Gin Tonic en ret nem cocktail at lave. Put et par isterninger i et glas, tilføj gin og hæld derefter Fentimans Rose Lemonade på. Det var nemt, ikke?

Vil I gøre jeres Rose Pink Gin Tonic ekstra fin, så tag et par lyserøde roseblade og læg dem i en isterningebakke, hæld vand over og frys dem til isterninger. De vildt smukke isterninger vil helt sikkert imponere dine gæster.

Tip: Fentimans Rose Lemonade skal ikke sammenlignes med  den lyserøde tonic, som Fever Tree laver (den hedder Aromatic Tonic Water), da den ikke smager af roser. Den er også god, men til Rose Pink Gin Tonic duer den altså ikke, så det er den fra Fentimans, som I skal have fat i.

I finder mine andre opskrifter på lækre cocktails HER

Pink Rose gin tonicFentimans Rose Lemonade - pink gin tonic

Have you ever tried Rose pink gin tonic? It’s so good and it’s very, very easy to make! You just need 3 ingredienses (if you count icecubes as one, ha ha). To make your own Rose pink gin tonic you just need 3 cl gin (I prefer The Botanist or Geranium), half a bottle of Fentimans Rose Lemonade and icecubes. That’s pretty easy, right? I actually love Rose pink gin tonic more than “normal” gin tonics now. Enjoy your pretty pink Rose pink gin tonic!

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

6 kommentarer

 • Så formåede du da lige at gøre mig lækkertørstig på sådan en lidt grå torsdag formiddag. Det er godt, det snart er weekend 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hehe ja og det er jo også lillefredag i dag 😉 Den er virkelig også god (og nem!!).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smagte netop den kombi til ginsmagning i sidste uge: Mindede mig om hindbærbolcher med bærfyld, vi altid fik som børn 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hindbær?! 😀 De hindbær har jeg ikke prøvet før! Kunne du lide det?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • MUMS! Sådan en kunne jeg godt bruge lige nu 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Caitriona Balfe i Stine Goya bees jumpsuit