Bella befaler april: Børnepenge shopping

Livstegn

Rørt torsk forretLemonade med jordbær og lime

Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst ikke har blogget i en uge. Min instagram har ligeledes også stået helt stille. Grunden er ikke en gang særlig spændende – vi har alle tre på skift ligget syge siden midten af sidste uge. Vi har alle haft dage, hvor vi så var nogenlunde raske igen. For eksempel havde vi det alle fint lørdag, hvilket var meget heldigt, da vi havde en aftale med hende her og hendes kæreste. En aftale vi har prøvet at få i stand forever (føles det cirka) og derfor var vi alle glade over, at vi ikke var syge, da vi vågnede lørdag. Til gengæld blev vi så straffet søndag, hvor vi måske godt kunne se, at vi havde presset os selv lidt for meget lørdag – taget vores svækkede immunforsvar i betragtning. Tim var mega syg igen og søndag aften begynder jeg også at få det virkelige skidt. Og det har jeg haft lige siden. I går pressede jeg mig selv igennem et par møder, der var ret vigtige, men vil prøve at tage det lidt roligt de næste par dage, så jeg kan komme denne forkølelse og hoste til livs. Ja, vi har virkelig været ramt de sidste par måneder, men det er vi bare altid om foråret. Det er sikkert som amen i kirken hvert år. Og de sidste mange gange er det Bella, der har hevet et eller andet “med hjem” fra børnehaven, hvor hun selv kun er syg en dag eller to, men når at smitte os voksne, som så ligger dobbelt så mange dage som hende.

Nå, nok om sygdom! Det er ikke det mest spændende emne, men jeg ville alligevel lige give en status og lidt livstegn, da det som sagt er utrolig få gange at det er sket, at jeg har ladet bloggen stå uberørt hen i en uge. Jeg tror ikke, at det er sket, siden jeg var gravid med Bella og lå og kastede op i stride strømme eller da jeg var på Kap Verde første gang og intet internet havde.

Billederne er af maden, som vi serverede i lørdags for Maria og Danni. Maria kender jeg både fordi, hun også er blogger her i Odense, men egentlig først og fremmest fordi jeg har gået i gymnaiset med hendes kæreste Danni. Vi fik talt os frem til, at Danni og jeg har kendt hinanden i snart 16 år, så det er alligevel et stykke tid, ha ha. Forretten var en rørt torsk og det var godt nok en succes. Det er ikke sidste gang, jeg har lavet den ret. Måske skal jeg få noteret mig opskrift og taget lidt flere billeder næste gang – og så dele den med jer? Det er egentlig fra en kogebog, men jeg har ændret flere ting på den, som jeg kun synes, har gjort den bedre.

Nu vil jeg få lavet lidt arbejde (hold nu op, hvor kan jeg ikke overskue min mailbox efter sådan en uges sygdom) og så vil jeg pleje mig selv, så jeg er klar til Damernes biografklub i aften.

Hvor er det dejligt at “tjekke ind” hos jer igen <3

It hasn’t happen many times before – that I don’t blog for a whole week. But I’ve been sick since last week with a nasty cold and fever. Bella and Tim too – we have all been down. We’re getting better and I have missed posting in here so I just wanted to say hi – and tell you that I’m alive, ha ha. The photos are from last weekend were we had Maria and her boyfriend Danni over for dinner. It’s cod mixed with mustard, red onions, capers and other great things. Do you want a reciepe?

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

12 kommentarer

 • Cecilie

  Jeg nåede lige at blive bekymret! Dejligt med livstegn 💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åh du er sød! Jeg har det helt fint – altså, bortset fra den stride forkølelse og hoste 😉 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op; sikke dog en uge

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, det var lidt for meget at det dårlige! Jeg gik dog på weekend med en masse gode nyheder – mere om det snart 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Det lyder som en hård uge! Forhåbentlig har I været syge nok for dette forår nu så:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det håber jeg virkelig, virkelig også. Jeg synes, at vi har taget vores del!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Rigtig god bedring til jer alle. Hvad er der for en lækker limonade du har lavet?😊 Søger lidt ideer til vores kommende bryllup til sommer 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tak Nanna! Det er faktisk bare en citron/ingefær saft som er købt og som jeg så har blandet op med danskvand – og så fyldt kanden med jordbær, citron, lime og basilikum 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Danni

  Tak for vild lækker mad og hyggeligt/ dejligt selskab 😁Men husk lige at lade gæsterne vinde næste gang der skal spilles spil 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh nej dog, sikke en omgang! Men Tim snøftede da godt nok også noget, da vi var hos jer. Det forhindrede os dog ikke i at have en skøn aften, og vi nød virkelig jeres selskab! Jeg synes helt sikkert, du er nødt til at dele opskriften på forretten med dine følgere – den var SÅ lækker! Jeg håber, I alle er i bedring. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, men vi troede faktisk han var helt okay der lørdag – det var han så OVERHOVEDET ikke søndag. Håber ikke, at vi har smittet jer!

   Og selv tak – det var VILDT hyggeligt! Det må snart gentages – også forretten <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra D.

  Savner dine outfit-of-the-day indlæg. Du har så god stil og jeg finder stor inspiration i den, så håber lidt der snart kommer flere af disse indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bella befaler april: Børnepenge shopping