Køb til lillesøster

Lækker mad på kør-selv-ferien

Circle K pizza

Reklame for Circle K

Som barn har jeg været på utallige kør-selv-ferie. Med den ene forældre med flyskræk, så var bilen transportmidlet, når vi skulle på ferie både i Danmark og i resten af Europa. Jeg husker tydeligt de mange timer på bagsædet – det var jo før smartphones, tablets og hvad har vi. Der blev læst jumbobøger, Anders And blade, talt biler i bestemte farver, sunget og sovet. Jeg husker tydeligt den sidste kør-selv-ferie, hvor mine forældre har købt to skærme og tilhørende DVD-afspiller. Sikke en fryd! I dag virker det ret old school både med DVD-afspiller og at min søster og jeg faktisk skulle blive enige om, hvilken film vi skulle se på skærmene, da den kun kunne afspille en ting ad gangen.

En anden ting jeg husker fra de her ferier, er de hyggelige stop. Der hvor der skulle tankes – både bilen og energidepoterne i forhold til mad. Det var altid lidt spændende, hvad man kunne få på de der steder på motorvejen. Typisk var der ikke så meget at vælge i mellem og det var sjældent vildt lækkert. Det blev oftest en tør og kedelig sandwich. Det var ikke langt motorvejen man fandt de spændende madoplevelser – eller bare de sunde for den sags skyld.

Circle K salaterCircle K lasagne

Det vil Circle K gerne ændre på og deres koncept er løbende ved at ændre sig rundt omkring i Danmark. Indtil videre har to stationer i Vejle og en på Fyn (nær Vissenbjerg – i retning mod Sjælland) fået den helt store overhaling. Det gælder både stationens udseende og indretning (så man har lyst til at blive siddende og spise sin mad), men det gælder i høj grad også maden, der serveres. Nu behøver mad på kør-selv-ferie ikke at være usund (man kan dog stadig få en hotter, hvis det er ens præferrence 😉 ). Maden er lavet fra bunden, lækker, sund og man kan virkelig både smage og se, at der er brugt gode råvarer. Jeg har selv smagt mig igennem rigtig mange af de nye retter og det er virkelig godt, når man sammenligner med alternativerne på motorvejen. Jeg er især ret begejstret for deres lasagne, der virkelig smager hjemmelavet. Deres pizzastykker er appetitlige og de bliver først varmet, når du har udvalgt den du vil have. Ikke noget med et lunkent stykke pizza, der blev varmet for 5 timer siden. Min favorit er det med spicy salami og løg. Det var ret velsmagende! De har en lækker karryret med kylling og grøntsager og virkelig gode salater. Der burde virkelig være noget for enhver smag og der er også flere vegetariske valgmuligheder. Priserne er holdt i bund (som meget som man nu kan, når man heller ikke vil gå på kompromis med kvalitet), så pengene kan bruges på sjov og ballade på ferien i stedet. Alt det her i indlægget ligner ikke mad, der er købt på en station på motorvejen, vel?

Det var hermed et tip til jer, der står med det ene ben på vej på ferie. Jeg skal til i sommerhus nær Ribe i august og vi skal helt sikkert forbi en Circle K på vejen. Jeg håber, at I får en skøn ferie – også på vejen derhen og tilbage igen.

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

7 kommentarer

 • Jeg er netop kommet hjem fra bil ferie i Norge, hvor en (alt for stor) del af måltiderne, blev indtaget på tankstationer. Hvor ville jeg havde ønsket at det her koncept havde fandtes i Norge, så havde jeg ikke behøvet at have dårlig samvittighed over alt for mange pølser og hvidt brød!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, det er desværre sådan på de fleste motorveje. Det er på tide, at nogen prøver at ændre på det! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Milla

  Ribe, my hometown! Ja, vi har en Cirkel K, men jeg ville altså vente og få stillet min sult på en af de geniale caféer i byen. Sig endelig til, hvis du vil have tips 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det var nu heller ikke meningen, at jeg ville bruge den på selve ferien – men på vejen over og hjem 😉

   Og Ribe var bare så hyggelig! Virkelig fin by 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi opdagede det også ved et tilfælde på vores tur til Jylland i år, altså det der med ret god mad på cirkle k. Optur at man kan købe noget ordentligt til unger og ikke bare pølser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laver ofte selv mad til vores lange køreture. Har lige været i Skagen, hvor vi havde lavet nogle boller og salat vi havde med. Det er meget bedre og højst sandsynligt med mere næring end hvad man kan finde på tankstationerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Du skulle prøve at køre forbi Circle K. Det er både lækkert og nærende. Jeg ville hellere dét end en madpakke.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Køb til lillesøster