Klar, parat - vinterovertøj!

10 ting til jeg vil lave i oktober

Lavfald gule blade

Reklamelinks markeret med *

Oktober er normalt ikke en af mine favoritmåneder, men i år har jeg så mange gode ting at se frem til, så jeg har faktisk glædet mig til denne måned et stykke tid. Det er – måske – også den sidste hele måned, vi har, inden vi går fra at være 3 til at blive fire. Jeg har jo termin i slutningen af november, men lillesøster kunne også nemt blive en decemberbaby, så november bliver lidt en sjov størrelse.

I oktober vil jeg…

 1. … i slutningen af måneden gå på barsel og nyde ugerne, inden lillesøster kommer.
 2. … stikke af i sommerhus med Tim, Bella og et sæt gode venner. Den står på simreretter, brætspil, hygge og frisk luft ved vesterhavet. Jeg glæder mig helt vildt!
 3. … selvfølgelig ud med biografklubben. Jeg skal lige nyde de sidste par gange i denne omgang, inden jeg nok bliver nødt til at holde et par måneders pause fra den, da en lille bitte baby jo ikke har en rytme i forhold til amning og derfor kan jeg nok ikke planlægge ture i biografen de første par måneder. Er bange for, at jeg kommer til at have biograf-abstinenser og håber, at jeg kan komme afsted, når alle filmene, der er med i Oscar-opløb er i biograferne fra omkring slut-januar og februar. I denne måned håber jeg virkelig, at vi skal se First Man med Ryan Gosling!
 4. … bage disse cookies. Bella har efterspurgt dem flere gange, så vi må hellere få lavet en omgang eller tre 😉
 5. … til borgmesterens kobberbryllup og mig og min kæmpe vom har kjolekrise. Jeg overvejer dog at købe denne her*, da jeg så kan gøre lidt ud af tilbehøret  – og sagtens kan bruge kjolen til andre ting bagefter også. Jeg havde købt disse øreringe* til, hvis ikke det var fordi, at de er klips. Klipsøreringe gør simpelthen så hurtigt ondt at have på, synes jeg. De er ellers fede! Lidt vildt at det allerede er 12 ½ år siden de blev gift. Vi var også med til deres bryllup dengang – det var faktisk det første bryllup, som Tim nogensinde var med til. Det var lidt som at have et barn med i zoo for første gang; alt var så nyt og spændende for ham. Han kendte meget få af de forskellige bryllupstraditioner. Det var ret cute, ha ha!
 6. … til photoshoot på et slot sammen med Bella. Det glæder jeg mig til og tror, at det bliver en sjov oplevelse. Også selvom jeg ikke føler mig specielt foto-værdig i min nuværende hval-situation, ha ha. Men billederne er nok rigtig sjove at have senere! Resultatet udkommer i december på et tidspunkt. Det skal jeg selvfølgelig nok vise jer!
 7. … ind og lure på Odenses nye hotel; Hotel Odeon*. Det bliver samtidig også byens største hotel og det er der brug for. Der er flere uger om sommeren, hvor hotellerne må melde om alt udsolgt. Det er især helt slemt under Tinderbox, men nu kommer der en del flere værelse og stilen på hotellet ser ret lækker ud. Det ser i hvert fald godt ud HER* på billederne. Hotellet ligger i den nye bydel på den tidligere T.B. Thrigegade – sfå skridt fra banegården, gågaden og H.C. Andersens hus. Det kan allerede bookes lige HER* (det åbner i slutningen af måneden).
 8. … glæde mig til, at der udkommer to nye bøger fra Colleen Hoover på dansk. Der er tale om “Hopeless”-serien, der er to bøger. De udkommer d. 17. oktober og man kan allerede forudbestille dem HER* og HER* (det har jeg netop gjort!).
 9. …. glæde mig over flere TV-premiere, når man nu er på nedsat tid og derfor tilbringer en del timer liggende på sofaen (tak, lorte plukkeveer). I oktober får den danske udgave af Love Island premiere (yay!!) 22. oktober og jeg glæder mig voldsomt. Jeg håber, at det kan leve op til den engelske version, som jeg har slugt flere sæsoner af. Det er et af de bedste nye realityshows, jeg har set i flere år! Jeg faldt aldrig rigtig for Ex on the Beach, som jeg synes, fandt nogle ret ærgerlige typer frem. Love Island har den bedste kombination af kærlighed og spil – og uden en flok mennesker der knalder på kryds og tværs i løbet af et par uger (ja ja, kald mig bare gammel… jeg synes bare ikke længere, at trekanter, random blowjobs og kæmpe branderter på TV er god underholdning længe. Hilsen mormor 😉 )
 10. … fejre Tims 35-års fødselsdag. Vi ved bare ikke helt, hvordan den skal fejres endnu. Det bliver ikke nogen stor fest, da der på det tidspunkt er under en måned til min termin, men fejres skal det på en eller anden måde. Det bliver nok bare noget god middag med lidt få venner.

Hvad har I af gode planer i oktober?

I’ve been looking forward to October for some time, because I have some nice plans this month. We’re going away for a long weekend in a vacation house with some good friends and I’m really looking forward to it. Me and Bella are going to a photoshoot on a castle (I’ll show you the results in december) and Tim’s turning 35 which we’re gonna celebrate in someway. We’re also going to the mayors copper wedding (12 ½ years), so I need to find a nice dress with room for my big stomach.

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

2 kommentarer

 • Åh, klipsøreringe – de kan virkelig gøre naller 😀 Kan huske min farmors skulle prøves som barn og mine øreflipper var helt lammet dagene efter.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, jeg husker dem også fra min barndom. Jeg kunne have ømme øreflipper i flere dage bagefter, husker jeg! Det er vildt ærgerligt, fordi de er meget smukke og det er smart det der med, at man kan ændre længden på dem.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klar, parat - vinterovertøj!