Rabatkoder denne søndag til ASOS, H&M og flere

November shopping cravings

#iwannabeaspicegirl t-shirt

Reklamelinks markeret med *

1/ #Iwannabeaspicegirl t-shirt HER   2/ Jane Kønig bogstav tag HER*
3/ Y.A.S. kjole HER*   4/ Ellos kjole HER*   5/ Miss Selfridge sko HER*

Den der IWANNABEASPICEGIRL t-shirt bliver jeg simpelthen NØD til at eje. Især ovenpå nyhederne om, at Spice Girls er tilbage sammen for en stund. Er der nogle af jer, der har købt billetter til koncerterne næste år? Jeg havde købt, hvis der var en koncert i Danmark, men en udlandstur uden baby på under 6 måneder er bare ikke den nemmeste kombi. Med Bella havde jeg i hvert fald ikke kunne rejse et par dage væk fra hende, da hun havde den alder (hun nægtede at tage flaske) og indrømmet, så havde jeg virkelig heller ikke lyst til at rejse fra hende, da hun var så lille. Ihhh jeg gad ellers godt! De var mine helt store idoler dengang i 90erne. T-shirten koster ingenting og overskuddet går ovenikøbet til et godt formål. Den ville give mig et drys #girlpower at være iført under barsel.

Ellers er jeg begyndt at kigge på kjoler til, når maven ikke længere ligner en badebold. Jeg glæder mig virkelig til at komme i “normalt” tøj igen. Lige nu lever jeg i de samme tre kjoler og er virkelig træt af det. Kjolen fra Y.A.S.* kunne være en fin “barselskjole”, hvor der også er mulighed for at hive babserne frem, når lillesøster er sulten. Kjolen nr. 4* og skoene* kunne være et bud på et nytårsoutfit. Kjolen er simpelthen så fin, men desværre lige nu udsolgt i min størrelse. Jeg holder dog øje hver dag, om min størrelse ikke er kommet tilbage igen. Det ligner også, at den er ammevenlig*.

Bogstav tagget* er ment som et ønske – og hint – til Tim om at huske en push present til mig 😉 Jeg har et armbånd, hvor der sidder tre tags i med et J, et T og et lille B. Selvfølgelig for Jeanett, Tim og Bella. Nu skal der tilføjes et lille F (uh, der fik I lige et hint til navnet 😉 ). Og så skal der faktisk købes et nyt J, fordi jeg tabte det tag i toilettet her for et par uger siden. Må lige sende det her indlæg til Tim senere, ha ha!

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

30 kommentarer

 • Sandra D.

  Jeg har også sådan et tag fra Jane König men var virkelig skuffet over kvaliteten. Jeg havde kun brugt det få gange før det blev misfarvet og grimt, og havde ellers passer på med ikke at få parfume/hårspray og lignende på det :/
  De er ellers fine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Uuuh! Kan virkelig ikke vente på at du afslører navnet, er MEGA spændt! Og glæder mig til at følge dig som mor til 2 snart 😘👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Nummer tre kjole er godt nok fin! Og spændene med F – så går man jo lidt i tænkeboks, haha! Skal hun mon hedde Fiona? Eller Freja? Hmm – jeg venter i spænding 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, den er mega pæn! To fine bud, men nej, det er ingen af dem. Men I er mange, der har gættet på Fiona!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Aaaj! Jeg har gættet på Fiona lige siden du sagde det var en pige! Altså det er skotsk, passer godt til Bella og så ér det jo også et tegnefilm prinsessenavn. Jeg tror jeg har ret, hæhæ 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det er også et rigtig godt gæt, men det er ikke det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Min datter på knap fire mdr er lige blevet døbt Flora…så det gætter jeg på 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Sikke nogle fine kjoler, især den sorte. Jeg syntes selv at ammetiden var lige så limiterende ift tøj som graviditeten hvis ikke mere 🙈 måske Flora? Jeg er spændt på at høre det ihvertfald

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Synes du? Jeg synes, at det var meget nemmere at føle sig pæn i tøjet under amning. Måske fordi jeg i forvejen er glade for at gå i snit og udskæringer, der er “ammevenlige”. Jeg undgik decideret ammetøj og gik bare efter slå-om-kjoler mm.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Det var nok en kombination af flere ting. Men jeg tog meget lidt på så jeg kunne bruge næsten alt mit gamle tøj bare med mave. Tilgengæld så kunne jeg ikke bruge 80% af mine kjoler under amning fordi de var for højhalset. Jeg har ret meget bryst og en type arbejde hvor det har skulle være lidt mindre nedringet så det satte sine begrænsninger. Og jeg går meget i kjole 😄

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Det er jeg på en måde glad for – haha! Ej det var måske ikke så pænt sagt, tror bare jeg forbinder navnet med en meget bestemt type 😄 Glæder mig til at høre hvad det er 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Tror hun skal hedde Filuca ;-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Mon det er en lille Flora der venter derinde? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Frances!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  F for Flora 😊 Rigtig god idé med sådan et armbånd

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Uh, er det Fanny?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A Nielsen

  Flora? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Flora eller Fleur? Vi venter i spænding 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diar

  Gætter på navnet “Flora” 🙊🤷🏻‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Uh, jeg tror hun skal hedde Fenella😍

  Skønt med tip til ammevenligt tøj, har selv født for tre måneder siden og synes hele tiden jeg går i det samme, så kunne godt trænge til noget inspiration 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det er noteret! Tænker at der kommer flere tips til ammevenlige kjoler de næste par måneder herfra 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Bella og Flora…smukke og poetiske navne. Jeg går med Flora.
  Pøj pøj med slutspurten og den forestående fødsel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Gætter på Filippa eller Florence..❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Jeg ved ikke hvorfor mine kommentarer aldrig bliver udgivet på din blog? Men jeg skrev også igår og gættede på Flora eller Fleur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg kan simpelthen bare ikke lige følge med i forhold til kommentarer! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Den er så flot og elegant kjole nr. 4

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Fia? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabatkoder denne søndag til ASOS, H&M og flere