Nyt på væggene i stuen og på Bellas værelse

Outfit of the day #468

Pieces MIKROPRINT TERNET MINIKJOLE gulPieces ternet midi kjole gul missjeanett

Reklamelinks markeret med *

Pieces dress HERE* – Lifelikes necklace HEREDKNY bag – Stella McCartney shoes

Denne sommer er jeg virkelig besat af gule kjoler og jeg kan næsten ikke få nok! De minder mig også bare om sommersol, de sene gyldne timer, rapsmarker, solsikker og bare sommer generelt. Jeg har dog forelsket mig i langt flere, end jeg har købt (heldigvis, siger mit dankort) og dem jeg har hevet med hjem, har været ret prisvenlige tilfælde. Seneste skud på stammen er denne her fra Pieces. Jeg var faktisk i tvivl, om jeg skulle tage den i gul (vil nok beskrive den som “karrygul”) eller den sarte lyserøde, som den også findes i. Men netop grundet min gule crush, så blev det altså den gule. Den kan jeg også sagtens se fungere til efteråret med de mørkere farver og støvler. Stoffet er også lidt tykkere, så det er ikke kun en sommerkjole. Samtidig er den ammevenlig, da der er knapper foran. Skoene er virkelig af ældre dato (de nærmere sig vist 10 års fødselsdag), men jeg hiver dem stadig frem i perioder og får dem brugt. De var det vildeste udsalgskup, kan jeg huske!

Kjolen koster 300 kroner og findes i 4 forskellige farver HER*
Jeg overvejer virkelig at købe den lyserøde også!

Pieces yellow midi dress

I’m having a crush on yellow dresses this summer and my latest buy is this one from Pieces. You can find it HERE*

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt på væggene i stuen og på Bellas værelse