Trailer til sæson 5 af Outlander

Februar shopping cravings

Reklamelinks markeret med *

1/ Ivy revel HER*   2/ Titanic HER*   3/ ASOS HER*   4/ Billi Bi HER
5/ Vero Moda HER*   6/ Pavement HER   7/ Pilgrim HER

Jeg er SÅ meget ovre vintertøj og vintersko – nu begynder jeg at kigge frem mod forår og sommer! Det præger også mine shopping cravings for tiden…

  1. Jeg har stadig “en ting” for bluser og kjoler med mesh-ærmer og den her fra Ivy revel* er godt nok flot! Jeg ville måske style den liiidt anderledes end de har gjort på linket her* (laktøj er ikke lige mig, haha). Jeg kender ikke mærket så godt. Har I erfaring med, hvordan det er i størrelsen? Det er jo den svenske blogger Kenzas eget tøjbrand. Denne HER* derfra er godt nok også fin!
  2. Da Titanic kom i biograferne, gik jeg i 7. klasse og jeg gik fra at være Spice Girls-fangirl til at have en superkæmpe crush på Leonardo DiCaprio (hvilket jeg egentlig stadig har…). Jeg kan derfor ikke lade være med at føle en masse nostalgi, når jeg ser denne t-shirt* og jeg ville elske at bruge den til at sove i (så putter jeg jo også inddirekte med Leo, haha!). Find den HER*
  3. Lige nu gad jeg godt at fylde min garderobe med lidt flere kjoler i sarte lyserøde kjoler og den her fra ASOS* er mega fin (og den ser ret behagelig ud). Den kan sagtens gå nu med strømpebukser og eventuelt støvlerne nr. 6 – men også til sommer med bare ben og sandaler. Find kjolen HER*. Og jeg skal ikke have flere hårbøjler, men se lige DEN HER*. Såååå fin (og på udsalg!)
  4. I butiksverdenen er foråret allerede startet og de nye varer er ved at flytte ind på hylderne. Vi fik disse flats fra Billi Bi på arbejdet for nogle uger siden og jeg har kastet dem lange blikke lige siden. Jeg prøvede dem den anden dag – faktisk lidt i håb om, at de sad dårligt og jeg derfor kunne glemme dem. De sad desværre (og selvfølgelig!) mega godt og næsten som skabt til mine fødder. Damnit. De findes også i andre farver (blandt andet sort), hvis I ikke er til de lyserøde og vi har dem som sagt i Magasin og ellers fås de HER
  5. Speaking of lyserøde kjoler, så er den her fra Vero Moda* også virkelig pæn og ret billig!
  6. Er man ikke helt klar til at slippe støvlerne endnu, men er en lys “forårsstøvle” oplagt og jeg er helt tosset med de her fra Pavement. Det er det lækreste ruskind og de er SÅ pæne. De står selvfølgelig også på arbejdet og frister mig hver dag… det er hårdt at være omringet af pæne sko og tasker hele tiden!
  7. Armbåndet fra Pilgrim er så fint og det kan godt til så meget. Det ville være sådan et fint sommeraccessorie på brune arme (når vi kommer dertil!). Find det HER

Hvad craver I her i februar? Er I klar til en ny sæson med lyse farver?

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trailer til sæson 5 af Outlander