Serieanbefaling: The Circle

Karantænedag nummer… ?

gro rød kjole

Flora: Body fra Fred’s world HER + bukser fra Konges Sløjd HER
Bella: Kjole fra GRO HER

Hvordan går det derude? Hænger I i? Her går det faktisk overraskende godt. Vi er åbenbart en del bedre til det her karantæne, end jeg havde regnet med. Jeg vidste godt, at vi generelt har to børn, der ikke har brug for at blive aktiveret hele tiden for at få tiden til at gå (og det er guld værd for os voksne). Men jeg tror, at de har det fra både Tim og jeg. Vi har begge været den type børn, der har været gode til at underholde os selv og altid har haft det rigtig fint i bare vores eget selskab. Så vi alle 4 klarer det her karantæne rigtig fint lige nu og især Flora stornyder det faktisk. Hun har været i det mest fantastiske humør lige siden, vi blev sendt hjem. Bella har haft nogle enkelte dage, hvor hun kedede sig en del, men det var mest de første par dage, da det gik op for hende, at hun ikke skulle i skole efter den første weekend. Nu hygger hun også bare og vi prøver alle at have en positiv attitude omkring lockdown; at vi er blevet givet en masse kvalitetstid sammen og muligheden for at ordne en masse herhjemme, som vi ellers altid synes, at vi ikke har tid til. Spørg mig igen om et par uger (jeg tror desværre, at lockdown bliver forlænget – især når folk stadig ikke overholder reglerne og ikke tænker sig om. Nej, man skal ikke være på legepladsen sammen med 30 andre børn samtidig), så kan det være, at jeg er ved at blive sindssyg, ha ha. Iøvrigt; jo mere seriøst alle tager det, jo kortere vil en lockdown være. Hvis alle stadig mødes, holder fødselsdage, ikke holder afstand mm, jo længere tid vil det her tage. Og jo længere tid det tager, jo hårdere bliver det for samfundsøkonomien = jobs der ryger. Det er værd at tænke på, når man overvejer at mødes med folk eller gå på legepladsen med resten af byen. Det kunne jo være ens eget job, der røg. Jeg har personligt ikke været ude siden, vi blev bedt om at gå hjem. Kun ude i min egen have.

Hvad laver vi så? Der bliver unægteligt set en del mere skærm for tiden end normalt – og sådan er det bare. I denne situation har vi altså smidt regler om skærmtid langt væk. Vi går i haven; os voksne laver lidt havearbejde, Bella leger og Flora sover. Bella facetimer med sine veninder og den anden dag “legede” de faktisk over telefonen med hinanden i over en time. Det var hyggeligt at høre, hvordan hun hoppede rundt oppe på værelset, grinte og hvor godt humør hun var i efterfølgende. Det kan anbefales! Vi er krea; tegner, maler, leger med perler og jeg har netop bestilt denne påskepakke, som vi skal pynte, når den kommer. Jeg har heldigvis lidt maling liggende og ellers leverer Panduro hobby hjemtil. I hverdagene sender Bellas lærere hende opgaver, så det går der også lidt tid med der. Vi spiller spil (især meget UNO) og bager kage sammen. Hvad laver I?

Det hele skal ikke handle om corona, så jeg tror, at jeg de næste par dage, vil lave lidt indlæg med shoppinginspiration, da det jo er en god måde at støtte virksomhederne for tiden. Jeg selv tænker især over at støtte webshops, der i forvejen har fysiske butikker, da de jo lider ekstra meget på grund af lockdown lige nu med hjemsendt personale, husleje mm. Generelt melder branchen om stor stigning i webshopping for tiden og det er jo vildt positivt! Lad os fortsætte med at støtte dem sådan.

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Serieanbefaling: The Circle