Opskrift: den populære Gin Hass cocktail

Maj shopping cravings

Vanbruun ringe Zara blomster net

Reklamelinks markeret med *

(Indeholder reklame for Vanbruun)

1/ Jeg har luret på denne kjole HER*  i noget tid nu og jeg er næsten endnu mere fristet, efter den er kommet i flere farver (den orange* er også ret skøn!). Er der nogle af jer, der har prøvet størrelsen, der kan sige lidt om det? Kjolen kan købes HER*

2/ Vanbruun er fyldt med lækre, eksklusive smykker og disse øreringe måtte godt bo hos mig!

3/ Da jeg så denne taske hænge på armen af denne dame, var jeg forelsket med det samme og jeg har netop klikket den hjem i den lyserøde version (selvom jeg også er vild med den i blå!) Tasken kan købes HER

4/ Jeg er blevet lidt vild med denne havestol HER* – og jeg har i flere år ellers ikke kunnet finde nogle, der var vild med.

5/ Denne kjole* har jeg kigget efter længe også og nu er den faktisk sat lidt ned. Den kalder vist på mig? Jeg tror nemt, at jeg kunne bo i den kjole* hele sommeren!

6/ Er det for tidligt at begynde at kigge efter badetøj? Jeg vil gerne have mindst en ny badedragt i år og lige nu kigger jeg ret meget på den HER* Lækker farve og søde detaljer!

7/ De er noget 90er over de her sko – men på den fede måde og så kan jeg også ret godt lide disse* er godt nok også fine

8/ Altså hvis jeg nu faldt over en masse penge, jeg bare ikke anede, hvordan jeg skulle bruge, så var de her øreringe HER et godt bud! Av, de er pæne!

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift: den populære Gin Hass cocktail