Sommerhus: I de sneklædte klitter

God weekend

Reklamelinks markeret med *

Jeg håber, at I alle har en rigtig dejlig lørdag! Vi holdte online fredagsquiz igår (som vi har gjort alle fredage i februar – og fortsætter med i marts) med 90er tema og det var sjovt. I har set mig med mit 90er-inspireret hår i mine stories inde på min insta (HER). Jeg fik også lige shoppet lidt småting til Bella, da hun mangler nogle basic denimleggings som disse* og så er hun så vild med Pippi for tiden, at jeg også måtte købe den her til hende*. Hvis I også har nogle unger, der er vilde med Pippi (hun er seriøst også sej!), så har H&M et lille udvalg HER*

I dag har jeg lovet pigerne en rigtig MGP fest til showet i aften, så vi er ved at finde diskolampen fra nytår frem, hænge den store pink diskokugle op og planlægge både børnedrinks og glitteroutfits. Jeg føler helt, at vi har planer med de forberedelser (selvom vi ikke skal se nogen) og det er sgu en rar følelse. Skal jeres børn også se MGP i aften? Jeg håber også at kunne gå lidt i haven i løbet af i dag, så vi kan få lavet lidt småting derude, inden alting begynder at vokse frem.

Søndag skal jeg gå tur med mine veninder Julie og Fie (som næsten er blevet en fast weekendtradition) og så skal jeg se Golden Globes om aftenen. Det bliver spændende at se, hvordan de afholder det – med corona and all. Jeg forventer i øvrigt kun at kunne holde mig vågen til den røde løber og måske et par af de første priser. Jeg håber også at få flettet lidt The real housewives of Atlanta (ser det på Hayu HER) ind i løbet af weekenden, når der er en ledig stund. Jeg er nået til sæson 6 og der er virkelig god gang i dramaet lige nu, hvor nogle af de forskellige housewives lægger an på hinandens mænd. Åh det skaber problemer!

Jeg håber, at I får en skøn weekend. Har I nogle af de samme planer som mig?

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerhus: I de sneklædte klitter