God weekend

10 ting jeg vil lave i marts

Hvide påskeliljer

Hvem skulle have troet, at her et år senere sidder vi stadig og har verdens underligste hverdag (eller mangel på) på grund af covid-19. Jeg er sgu ved at være mør og har snart brug for en mere normal hverdag. Samtidigt har jeg tiltro til, at det vores myndigheder anbefaler, er det klogeste. Så mit personlige behov matcher nok bare ikke lige strategien. Til gengæld hjælper det virkelig, at det begynder at dufte af forår. At vi kan komme mere ud giver mig lidt fornyet håb og mere energi. Jeg har også fyldt flere vindueskarme herhjemme med masser af blomsterløg, der giver forårs-wibes (og som jeg planter ud i haven, når de er afblomstret). Og lige efter foråret kommer sommeren hurtigt og så bliver det rigtig godt. Så er vi så mange, der er vaccinerede og vejret vil arbejde med os. Jeg glæder mig allerede til at hoppe rundt ude i haven i sommerkjoler ala den her*. Det bliver godt igen <3

I marts vil jeg…

  1. … nyde vejret og gå flere ture udenfor. Jeg tænker også, at vi skal en tur i Odense Zoo!
  2. … lidt mere ud i vores have. Jeg har allerede beskåret vores roser (det kan man godt gøre nu – de kan godt tåle få graders frost, hvis det skulle komme), men vil bruge mere tid her i marts på at gøre haven endnu mere klar. Jeg plantede så mange stauder sidste år og jeg glæder mig så meget til, de begynder at komme op igen.
  3. … prøve at overbevise mig selv om, at jeg altså ikke har brug for den her lyserøde kjole*. Men åh-hvor-er-den-fin! Den findes også I sort HER*, hvis I ikke er til den lyserøde version.
  4. … til gengæld er jeg glad for (og irriteret over), at vi har skråvægge i soveværelset og derfor slet ikke har plads til den her sengegavl. Men nøøøj hvor er den pæn!!
  5. … fortsætte med vores online FredagsQuiz med vores venner hver fredag. Jeg er jo desværre ikke tilbage på arbejde endnu, så jeg prøver at finde på ting at lave imens. Og så savner jeg mange af vores venner så voldsomt!
  6. … lave min kæmpe store “The Real Housewives of…” guide færdig. Det er altså et underholdende univers, hvis man keder sig her under lockdown. Indtil min guide er klar (den kommer i denne måned), så kan I se det på Hayu HER* (Beverly Hills-versionen er populær og et godt sted at starte).
  7. … fejre at min store Bella fylder 8 år. Hun nærmer sig et helt årti. Jeg forstår det ikke.
  8. … i gang med bog nr. 5 fra Bridgerton-serien* (den handler om Eloise). Det er hurtig og god læseunderholdning! Læser I også bøgerne?
  9. … krydse fingre for, at denne epidemi ikke får ny benzin af alt det der er åbnet nu. Jeg magter ikke at sidde herhjemme mange, mange måneder endnu.
  10. … og så lige et shoppetip: Rabatkoden JA20 giver 20% rabat hos ASOS HER (ved min. køb 1000 kr). Jeg har ikke handlet hos ASOS i evigheder, men der er bare så meget fint derinde lige nu. Den her kjole er ret så sød!

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

God weekend