Weekend med god reality og tøjsalg

Fine ting til pigerne

forårsinspiration til en pige på 8 år1. Kjole fra GRO HER + HER   2. Strik fra Bakito HER   3. Nederdel fra Bakito HER
4. Kjole fra Mini Rodini HER   5. Bluse fra H&M HER 6. Kjole fra Marmar HER   7. Sko fra H&M HER*

Jeg elsker at planlægge pigernes garderobe og hvad der skal købes hver sæson. Og jeg er allerede gået i gang med at planlægge køb til forår og sommer! Jeg har siden sensommeren og i løbet af vinteren fundet flere rigtig gode ting på voldsomt udsalg, så Bella mangler faktisk ikke så meget. Jeg købte blandt andet den smukkeste lyseblå forårsjakke fra Mini A Ture og jeg fandt en superfin bikini fra Konges Sløjd til hende (også voldsomt nedsat). Jeg er efterhånden blevet ret godt til at købe de lidt dyrere ting forud, når der er udsalg og Bella har heldigvis altid bare fulgt den størrelse, der svarede til sin alder, så på den måde har det ikke været et kæmpe sats hver gang. Flora gør det nogenlunde, men ikke lige så slavisk som Bella, som jeg næsten har kunne sætte et ur efter, hvornår hun ville hoppe til næste størrelse. Flora er lidt mere forud i størrelse hele tiden. Heldigvis arver Flora det meste af Bellas tøj og derfor kan jeg bare tage det næste i kassen, hvis Flora pludseligt springer en hel størrelse på et par uger.

Som I kan se, så er jeg forsat vild med de gyldne toner til pigerne. Jeg er simpelthen så forelsket i hele GROs nyeste kollektion og denne gule kjole er især en af mine favoritter. Den SKAL Bella have! Så mangler hun også nye sko, men hun smadrer dem virkelig hurtigt for tiden, så lige i øjeblikket gider jeg ikke at købe dyre sko til hende. Derfor ville skoene fra H&M* være oplagt – og så er de samtidig fine! Kjolen fra Mini Rodini med “unicorn eating noodles” er seriøst både sjov, men også fin. Bella er også helt vild med den. Så meget, at hun ønsker sig den i fødselsdagsgave nu her. Det er første gang, hun ønsker sig et stykke tøj i gave (udover klæd-ud-tøj) og så er det jo heldigt, at hendes moster har købt den til hende 😉

1. Mini A Ture strik HER 2. H&M kjole HER 3. Bakito bukser HER
4. Dækkeserviet HER*   5. Mini A Ture forårsjakke HER*   6. GRO kjole HER + HER

Hvis jeg skal være ærlig, så mangler Flora reelt ikke noget andet et par nye gummestøvler og et par hverdagsko. Hun er dækket helt ind med alt det tøj, som jeg har gemt fra Bella; både med hverdagstøj, kjoler og overtøj (i år arver hun en meget lig nr. 5* – også fra Mini A Ture). Det er altså virkelig rart og jeg er i dag så glad for, at jeg af en eller anden grund gemte Bellas tøj. Det sparer os godt nok helt vildt mange penge nu – og det er i den grad bedre for miljøet. Så når jeg køber noget nyt til Flora pt, så er det mere, fordi jeg forelsker mig i noget. Ligesom kjolen nr. 2* eller den nr. 6 fra GRO. De er godt nok fine begge tog og ville være perfekt til sommer! Vi mangler dog helt reelt nogle dækkeservietter til pigerne, da jeg synes, at de sviner så meget under måltiderne. Derfor har jeg netop købt den med dinoer* til Flora og denne her med planeter* til Bella (sammen med denne her* – også med planeter -, der skal hænge på deres værelse).

Hvad skal I have købt til børnene her til foråret?

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend med god reality og tøjsalg