Oversigt over alle Bridgerton bøger

Weekend med god reality og tøjsalg

Indlægget indeholder reklame for Hayu

Det sner seriøst her i Odense lige nu. Jeg troede, at vi havde aftalt, at det var forår nu? Jeg ville gerne have været i haven i dag og jeg skulle også have gået en tur med en kollega, men begge dele er nu udskudt til at vejret ser lidt bedre ud. Åh hvor jeg drømmer om, snart at kunne gå med bare ben, som på billedet her. Istedet vil jeg bruge noget krudt på at lave noget lækker mad i aften og glæde mig til at se første afsnit af Overserved with Lisa Vanderpump. Jeg har fået lov til at få særlig tidligt adgang til første afsnit, da det ellers først udkommer 19. marts på Hayu. Lisa Vanderpump er nok min all time favorit-Housewife (sammen med Sonja Morgan) og Overserved er mere god reality med hende. Lisa forbereder og laver middag til andre udvalgte kendte i hvert afsnit og så snakker de om alt muligt (sikkert en masse sladder også). Jeg har set traileren og det ligner, at nogle af de aftener bliver ret vilde! I kan få Hayu HER (de første 7 dage er gratis og derefter er det 49 kr om måneden. Det er nok en af de billigste streamingtjenester overhovedet). Der kommer i øvrigt også snart ny sæson af Real Housewives of Beverly Hills og det sker også på Hayu!

I morgen søndag står den på gåtur med mine veninder Fie og Julie, som jeg efterhånden gør hver eneste søndag og jeg elsker det! Hvis jeg kan nå det, inden Butik Karma lukker i morgen, så skal jeg også lige der forbi og fylde op på min stand dernede. Jeg har seriøst lavet den helt store sortering af min garderobe og sælger VIRKELIG ud.  Jeg sælger blandt andet kjolen på billedet i indlægget her, denne kjoledenne Ganni kjole, den her kjole og den her populære MANGO-kjole. Kig forbi min stand 10 og skohylde 2. De dyre ting (f.eks. min Marc Jacobs taske her er låst inde i skabet nær kassen – der kontakter i bare det søde personalie dernede).

Rigtig god weekend 🙂

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oversigt over alle Bridgerton bøger