Forlænget weekend med træning, tur til Vejle og Legoland

OOTD #427: Striber og hårbøjle på Vesterbro

ootd-427-striber-og-harbojle-pa-vesterbro0ootd-427-striber-og-harbojle-pa-vesterbro1

Reklamelinks markeret med *

ASOS dress (HERE) – Ganni hairband (HERE*) – Jane Kønig bracelt (HERE*)
DKNY “gansevoort” bag (HERE) – Ray-Ban sunglasses – ASOS sneakers (HERE)

Da jeg tømte mit kamera for at lave weekendindlægget i går, så opdagede jeg, at jeg ikke havde fået lagt dette outfit op, som egentlig er fra forrige weekend, hvor jeg var i København. Det er også taget på Vesterbro med Café Mandela i baggrunden, hvis I er stedkendt i det område. Kjolen er jeg stadig SÅ glad for og den er i øjeblikket min “go to”-kjole, når jeg i hverdagen ikke lige ved, hvad jeg skal smide på. Den blev udsolgt ret hurtigt, da jeg havde den på sidst (HER), men der er nogle enkelte størrelser online igen HER. Den er ret normalt i størrelsen, men omvendt er den ret oversize, så det betyder ikke så meget, om man tager den ene eller anden størrelser, hvis man svinger mellem to. Jeg kom ved en fejl til at klikke en UK14 hjem og selvom den er lidt stor, når man ser mig fra siden, så passer den stadig fint. Hårbøjlen fra Ganni* knuselsker jeg også stadig og jeg er vildt glad for, at jeg købte den på trods af, at jeg tøvede grundet prisen.

I dag står den på en masse arbejde (har flere indlæg der skal laves og en masse mails der venter) og så skal jeg have styr på de sidste hoteller til vores ferie i Skotland. Lige nu er jeg virkelig ramt af en seriøs omgang wanderlust, så jeg glæder mig utrolig meget til vores ferie.

When I made this weekend post I discovered that I didn’t post this outfit. It’s from this weekend where I went to Copenhagen. The dress is from ASOS HERE and the hairband from Ganni HERE*.

bloglovin

5 kommentarer

 • Johanne Emilie

  Den er virkelig fin, virkelig en god sag at kunne smide over hovedet om morgenen tænker jeg 🙂

  Ps. har du ændret i bloggens skrifttype eller er det min computer/telefon der driller? i hvert fald så er det liige til den lille side, og det er faktisk lidt svært at læse skrifttypen/størrelsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Den er nemlig så nem at kaste over!

   Jeg har ændret den, men det er et par uger siden nu. Er den først “gået igennem” hos dig nu her? Men du er ikke den eneste, som har nævnt det. Jeg er ved at bede om, at få den lavet en størrelse eller to større.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne Emilie

   Nej det har set sådan ud et stykke tid 🙂 Okay sejt, det er en ret pæn skrift ellers, mem godt at høre det ikke kun er mine øjne den er gal med haha 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Du er langt fra den eneste 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker snittet på den kjole

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forlænget weekend med træning, tur til Vejle og Legoland