Cypern Makronissos Beach

Cypern / Dag 3

Cypern / Dag 3Cypern / Dag 3Cypern / Dag 3Cypern / Dag 3

 

Tusind, tusind tak for alle jeres kommentarer på indlægget igår – det gør det altså hyggeligere at blogge 🙂 I dag har bare stået på tømmermænd her på Cypern, så der er ikke rigtig blevet taget nogen interessante billeder idag. Det blev der til gengæld taget igår. Efter vi havde været ved stranden og i poolen, så smuttede næsten hele holdet ud og spiste på en lækker fiskerestaurant i en by der hedder Patamos ca. 12 km fra Ayia Napa. Det var virkelig godt og billigt! Jeg fik 2 retter + drikkelse for 20 euro. Bagefter tog vi hjem og festede til kl. 4 i morges. Festen endte i poolen – fuldt påklædt.

Patamos ligger ikke langt fra Ayia Napa og I kan finde hotel der HER

Pictures from last when we went to fish restaurant. And later we partied!

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cypern Makronissos Beach