Outfit of the day # 90

Buy: Topshop nude heels

Buy: Topshop nude heelsBuy: Topshop nude heels

Skoene som jeg havde på igår får i lige her et bedre billede af. Jeg købte dem lige før jeg tog til Cypern, men pga ferie-stress, så fik jeg aldrig vist jer dem… før nu! De var på udsalg i butikken i Odense, så jeg mener jeg fik dem for lige omkring 500 kroner. Det var altså love at first sight! De er af ruskind og har den skønnest nude farve. Jeg har længe ledt efter et par nude heels og det kan nu tjekkes at listen. Eneste minus er, at de er SINDSYGT høje. Jeg er vant til 12 cm heels, men de her nærmer sig vist 15 cm – og det kan man godt mærke!

These are the heels I was wearing yesterday. I’ve actually not shown you guys these before now, but they’re something I bought back before I went to Cyprus. I found them on sale here in Odense so I got them a bit cheaper – nice! I love the combo of the nude colour, plateu and the suede.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day # 90