Monki Odense Opening

Guld og lilla indretning

Guld og lilla indretning

Her de sidste par dage, hvor jeg har været syg har jeg fået gennemtæsket rimlig mange webshops. Jeg har især kigget på boligting, da vores stue er færdig, men jeg føler den mangler varme og hygge. Og jeg er kommet frem til, at det er fordi der stortset ikke er nogen pynteting udover to orkideer og fire lysestager. Der mangler lidt personlighed i vores stue. Der mangler også lidt på væggene, men det tror jeg, at jeg har en idé til (vil ha’ et kæmpe ur uden skive eller tal på den ene væg… altså i princippet bare to visere). Med hensyn til pynteting så har jeg kigget på denne farveskale. Vores stue er meget brun (i kan se lidt HER), så jeg tror guld og lilla ville passe fint ind. Jeg har længe været hooked på at skulle ha’ en hjortefigur ind i hjemmet. De lilla glimmer-hjorte er super seje, men liiiiiiige i overkanten (de stod vist også inde under julepynt på den webshop, hvor jeg fandt dem). Derfor hælder jeg til den fine guld version.
Uglpepuden er jeg helt vild med (tænker den vil være sej sammen med nogle helt plain lilla pudder), men til ca. 600 kr synes jeg det er lige i overkanten. Måske i har set en der ligner til en lidt billigere pris?
Den smukke fjerlampe Icarus skal jeg ikke ha’, fordi vi mangler ikke flere lampe pt, men den er så smuk så den blev jeg nødt til at dele med jer.

Hvis i falder over pynteting og puder i denne stil, så må i meget gerne sige til (og evt linke). Den lilla farve jeg er efter er en mere pink-ish eller gulig-lilla. Ikke en kold blålilla.

21 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monki Odense Opening