Calvin Klein

9 år

9 år

Puuuha mit hoved er helt kvæstet efter at ha’ skrevet opgave hele dagen. I aften lægger jeg heldigvis opgaven på hylden for en stund og tager ud og spiser sammen med Hr. Kæreste. I dag er det nemlig 9 år siden vi blev kærester – er det ikke vildt? Jeg synes ihvertfald det lyder vildt, når jeg siger det højt. Næste år har vi jo så været sammen et helt årti?!? Crazy! Jeg føler at de 9 år er fløjet forbi, så jeg må nok ikke være træt af ham endnu 😉 Vi har valgt ikke at købe gave til hinanden i år, da vi jo snart skal til USA og vi overvejer istedet at bruge lidt extra på et lækkert hotel. Det er jo også en slags gave til hinanden. Billederne her af os er et stort mix af alt muligt forskelligt – hvis i vil vide mere om dem, så spørger i bare! 🙂

   

73 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Calvin Klein