Mad Men festen

Gold & white

Gold & whiteGold & white

Vi holder lige en break fra alt det der fødselsdags-tamtam, så i ikke får alt for meget på en gang 😉 Jeg mangler stadig lige at vise jer resten af mine gaver, men jeg skal lige ha’ byttet en af dem inden (har fået 2 af den samme ting), så dem får i inden for de næste par dage. Imellem tiden ville jeg lige vise jer disse billeder som er fra ZARAs lookbook fra maj måned. De er ikke nye, men jeg har længe savlet uhæmmet over dette look. Jeg ville virkelig gerne rende rundt i en lignende skjorte og den nederdel en aften i NYC. Skjorten er inde på ZARAs webshop, men jeg kan ikke finde nederdelen og mindes slet ikke at ha’ set den. Har i spottet den eller er det måske fordi den ikke er kommet endnu? Jeg ville mucho gerne have den med til NYC!
(Mango kommer også med en guld nederdel som en del af deres AW11 collection (den kan pre-orders HER), men jeg vil ha’ en guld nederdel NU).

I’m so inspired by this look from ZARAs lookbook of May 2011. I would love to wear that a night out on my vacation to NYC. I still haven’t seen the skirt on ZARAs webshop though. Have you?

   

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Mad Men festen